Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

AgnieszkaBK 10:02, 06 sie 2014

Też bardzo czekam na ten odcinek i bardzo mi miło, że miałam okazję poznać Cię Aniu osobiście. Jesteś wspaniałą dziewczyną i stworzyłać cudowny ogród Pozdrawiam gorąco
Krys 10:06, 06 sie 2014

Wow ale się działo Aniu jesteś wielka
baraga1904 10:11, 06 sie 2014

...gartulacje Anek...wyszłaś już super a Twój wniusio jest przeuroczy...chetnie zobaczę odcinek z Tobą i Twoim ogrodem do którego często wpadam choc nie zawsze piszę... a Majka też jest niesamowita babka.....
elzbieta_g 10:14, 06 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)

najpiękniejsze zdjęcie , w ramkę i na ścianę czekam z niecierpliwością na odcinek
monteverde 10:22, 06 sie 2014

elzbieta_g napisał(a)

najpiękniejsze zdjęcie , w ramkę i na ścianę czekam z niecierpliwością na odcinek

Elu masz rację mnie też się bardzo spodobało, a jak Muminek patrzy na babcię
Mala_Mi 10:25, 06 sie 2014

Tyle wpisów, że muszę potraktować wszystkich gości hurtem... dziękuję za wiarę we mnie... za chrupanie Muminka.. Jak Feliks dorośnie... to się chyba obrazi na mnie do końca życia za takie przezwisko...
Z uwagi na rożne zawirowania prywatne musiałam zaniedbać forum... cieszę sie, że pomimo wszytko zaglądacie.
Dziś pogoda do bani... ale by nadgonić trochę braki... pstryknęłam kilka fotek z ogrodu..
Acha.. wchodzimy do kręcenia jakiegoś ujęcia.. a tu jakieś chwaściki (kto ich nie ma w takim dużym ogrodzie???).. a Maja cyk cyk wypieliła... zapytała sie gdzie może to odrzucić.. i kamera w ruch..
Łapki przy nagraniu ściskam nie ze stresu tylko chowam moje odłupane lakiery na paznokciach Ale kolor był czadowy

A teraz powrót do rzeczywistości...
elzbieta_g 10:26, 06 sie 2014

monteverde napisał(a)

Elu masz rację mnie też się bardzo spodobało, a jak Muminek patrzy na babcię

z dumą, że ma taką zaje...fajną babcię
monteverde 10:27, 06 sie 2014

Mala_Mi 10:35, 06 sie 2014

Wydawało mi sie że pokazywałam moje lilie na forum.. ale Bogdzia twierdzi, że musiałam pomieszać z FB. wiec wstawiam i tu... szukać wstecz mi sie nie chce ..

Lilie Attraction

Morelowa lilia to Clyde Ikins.. jest piękna. To nowy zakup.. szłam przed imprezami do fryzjera, a po drodze był Pan Bylinowy... nie muszę pisać , że do fryzjera nie dortarłąm bo ... lilię trzeba było szybko posadzić a był upał.. no i kasa poszła na "chabazia".. na fryzjera już nie stykło... ale jak patrzę na ślicznotę to wcale nei żałuję... a mi już żadne fryzjer i tak nie pomoże.. Nie żałuję.. byle dobrze przezimowała... foto nie oddaje jej urody.. Ha, ha, ha.. moje też

lilia wodna Firecrest

lilia wodna Marliacea albida
mira 11:06, 06 sie 2014

Hej!

No więc tak: trzymałam kciuki za pogodę bo to ważna sprawa i na szczęście była ok bez nawałnic - oglądałam wczoraj kolarzy mieli ciepło chyba więc lepiej tak niż ulewa,
widzę ,że w jednej tonacji kolorystycznej jesteście to fajnie - tak radośnie,

no i tak jak napisałaś dla takich chwil nie ma co rozpamiętywać nagrania - zdjęcie Feliksa z Mają warte przynajmniej z punktu widzenia babci / zwłaszcza babci ogrodniczki/ takiego stresu i zachodu - w ramę bym to dała i nad kompa do pracowni
i jeszcze jedno z tego nagrania powstanie montaż i na pewno będzie super poukładany scenariusz - widać jak ogród pięknie się prezentuje !!!!

u mnie dziś sympatycznie pada zlapać można oddech -
a dlaczego milin smieciuch ??- mam już dość śmieciuchów a milin mi się szalenie podoba/ bardziej niż wisteria/ i nad nim dumam więc co nie tak ?
pozdrawiam