Danusia bdan - jakbym nic nie napisała, to dopiero by mi sie dostało
Miłka - ja włąsnie u Ciebie nadrabiałam rozległości... a że fotki były ładne, to sporo posiedziałam u Ciebie

Pomijam milczeniem jakie miałam zaległosci. A najbardziej to boję sie tego mego gadania, bo wiesz jak ja potrafię paplać bez sensu..
Leon - dla mnie mogliby tylko przyjeżdżać towarzysko.. i byłoby dużo przyjemniej.. kawałek nakręconego mi pokazali wczoraj.. stwierdziłam, że powinni za to dostać Oskara

Ha, ha, ha.. ze starej baby zrobili nawet fajną laskę...ha, ha, ha....
Małgosiu - strasznie dużo nakręcili przez te 3 wizyty.. nie wiem jak to upchną w jeden odcinek.. ale mówili, że zwykle i tak maja za mało
Kosolka - będę trąbić jak się dowiem.. a potem ucieknę, bo jak sobie przypomnę co plotłam..to mi włosy dęba stają.. i stały, bo fryzjera moja głowa nie widziała przed żadnym nagraniem..
Gabriela - i niech muchy lataja daleko od Ciebie i twoich narcyzów, bo to piękne kwiaty.. wolę narcyzki od tulipanów.. szkoda, że muchy też
Ula - u mnie też leje... dobrze, że wczoraj wytrzymało... chociaż chcieli deszcz .. bo im sie moje okno komponowało do deszczowego klimatu..
Madziu - a ja nie czekam...
Fotek nie mam, bo leje i nie ma co fotografować.. i tak będzie do wiosny
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.