Widzę że i u ciebie nowa dostawa białego. Wiejskie ogrody wcale nie były fajne.
nie wiedziałam za bardzo co oglądać? Już się nie wstydzę że mój wsiowy był w Mai
Aniu piekne zdjęcia nawet zimą ogród wygląda ciekawie ,dzięki tobie trafiłm do Vivy ,czytam czytam jeszcze raz czytam faktycznie twój i jej ogród to to co mnie pociąga dużo i kolorowo....muszę się z nia przywitac ale cierpliwie muszę dojść do końca.. pozdrawim
Przebiśniegi Moje stanęły w miejscu. Pewnie zaraz ruszą, w połowie tygodnia ma być 5 stopni.. Dziś tak jak u Ciebie - raz słońce, raz zadymka. Pozdrawiam!
Odtrąbiamy zatem przedwiośnie u Ciebie!!, moje przebiśniegi jeszcze nie kwitną. Muszę je posadzić w bardziej nasłonecznione miejsce
To ja teraz czekam na krokusy. Twierdziłaś że bedą ok 17 .02 czy w marcu?
Wiosnę kwitnącymi przebiśniegami w ogrodzie przywitałaś na Ogrodowisku chyba jako pierwsza Zima też ładna u Ciebie, a u nas drogi pozawiewane, miejscami prawie nieprzejezdne...
Ania, a dużo masz tych przebiśniegów? Tak sobie teraz patrzę w Internet i widzę festiwale przebiśniegów w Wielkiej Brytanii. Czy w którymś z naszych ogrodów, chociażby botanicznych dzieje się coś podobnego? Wiesz może? Ale byłoby super... Tak se tylko na twoim wątku marzę