Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

an_tre 21:46, 17 kwi 2013

asc napisał(a)

Mi też już przeszło..... wiec dla Ciebie pierwsze tulipanki

Aniu popatrzyłam na twoje tulipanki w pełnym rozkwicie, a moje dopiero co z ziemi wychodzą Aneczko nie choruj, dbaj o siebie tyle pracy w ogrodzie na cię czeka, a i zapłata za to niemała - cudny kwitnący ogród Pozdrawiam wiosennie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 21:51, 17 kwi 2013

Ania czyżbyś sie gorzej czuła?Pobiegalaś po ogrodzie i może sobie tym zaszkodziłaś? Chorobę trzeba wyleczyc bo może byc jeszcze gorzej. Rad odnosnie pracy nie mam bo nie znam sie na tym. Co musisz zrobic to oczywiście musisz. Zdrowiej szybko i w miarę spokojnie.
hanka_andrus 22:20, 17 kwi 2013

Zdrowia życzę!
Urszulla 23:27, 17 kwi 2013

ewa004 napisał(a)
Aniu myślę że my same nie dajemy sobie poleżeć

Jak wróciłam do domu po operacji na czworaka wchodziłam i schodziłam ze schodów bo myślałam że moje dziewczyny z niczym sobie bez mamy nie poradzą
Paskudna cecha charakteru

Aniu wracaj do zdrowia i leż ile wlezie

Popieram te słowa płynące z doświadczenia.
Przerabiałam to też i wcale nie daję się zwariować
chyba że w ogrodzie
barbara_kraj... 23:40, 17 kwi 2013

Aniu!!! Zapomnij o pracy, myśl tylko o sobie! Bywają takie chwile, że trzeba umieć to zrobić! A Ty potrafisz!
Buźka
Madzenka 06:37, 18 kwi 2013

kaisog1 napisał(a)
Anek trzymaj się! Bajzel w domu i ogrodzie poczeka Nic mu się nie stanie W robocie też da się ogarnąć grunt to się nie załamać! Wszystko poczeka bo zdrowie najważniejsze! Bez tego ani rusz! I właśnie tego Ci zyczę - duzo zdrówka! Jak ono jest to wszystko inne da sie zrobić!
Musisz przede wszystkim pamiętać o sobie

Taaaaa i z głodu umrzyj .... I nie płać kredytów...
Ostatnio się wszystko nawarstwiło.... Gdybym potrafiła, pomogłabym... To wada pracy na własny rachunek.... Więc nie narzekam już na etat.....
Aniu bałaganem w domu się nie stresuj, ile byś nie sprzatała będzie bajzel.... To syzyfow praca, wyzdrowiejesz wypucujesz! Ogród daje radę , nie forsuj się. Wracaj do zrówka i nie szalej z ruchem!!! Siedź w domu, króciutki spacerek i nie ruszaj się zbyt duźo. Przy antybiotyku jesteś słaaba. Im więcej chodzisz tym gorzej się czujesz.....
Powolutku, rób tylko to co musisz.... Czyli projekty....
Buziam i trzymam kciuki aby wszystko wróciło jak najszybciej do formy.

Cebulowe masz cudne. Czy wiesz, że masz najbardziej wiosennny pgród na forum?
Agacia 09:08, 18 kwi 2013

Aniu, priorytety!
Na chatę przymknij oko, albo zagoń tam kogoś do roboty, ogród to w ogóle da radę, bez przesady. W pierwszej kolejności sen, co żeby mieć siłę się z tą robotą użerać. Trzymam kciuki za szybkie rozładowanie korków w pracy i najważniejsze: nie myśl co będzie jak wyzdrowiejesz (lawina roboty), tylko co będzie za miesiąc, gdy już się zrobi lżej i wyciągniesz się na leżaczku z winkiem i papieroskiem w dłoni Dasz radę, głowa do góry i spokojnie!!
Basia_1987 10:06, 18 kwi 2013

ewa004 napisał(a)
Aniu myślę że my same nie dajemy sobie poleżeć

Jak wróciłam do domu po operacji na czworaka wchodziłam i schodziłam ze schodów bo myślałam że moje dziewczyny z niczym sobie bez mamy nie poradzą
Paskudna cecha charakteru

Aniu wracaj do zdrowia i leż ile wlezie

Ja też tak mam z gorączką potrafie ganiać i ogarniać hałupe ,zajmować się dzieckiem ,ponad siły głupie myślenie ,że M. sobie nie poradzi.Ale jakbym trafiła np.do szpitala albo wyciągnęła nogi to wtedy musieli by dać sobie radeAnia dziewczyny mają racje nie forsuj się ,chcesz trafić do szpitala?
Milka 10:39, 18 kwi 2013

Pełno rad iotuchy, mam nadzieję, że posłuchasz i powoli będzie lepiej
Agacia 11:23, 18 kwi 2013

oooo już widzę jak Ania zaciera rączki na te nasze złote rady