Mala_Mi
12:47, 28 sie 2014

Colorburst Orange - bardzo wiotka, ale kolor ma tak niespotykany, jarzy w oczy, że ją lubię... a potem robi sie taka w kolorze jesiennym... stonowanym..
Marmalade - zakwita też jako jedna z pierwszych.. i też zmienia bardzo kolor.. podobnie jak Colorbrust... i pędy też ma wiotkie, konieczne palikowanie..
Tengeringe Dream - słusznie dziewczyny zauważyły, że na odmianowych jeżówkach jest mniej motyli niż na tych pospolitych.. ale nie dotyczy to tej odmiany Dream przyciąga motyle nawet bardziej niż purpurowe
Pięknie rośnie, szybko i wysoko.. mieni się wszystkimi kolorami pomarańczu, od czerwonego po żółty... z pomarańczowych dla mnie nr 1
Trzeba niestety ciut podpierać, ale wystarczy jeden palik schowany w gąszczu ..

Marmalade - zakwita też jako jedna z pierwszych.. i też zmienia bardzo kolor.. podobnie jak Colorbrust... i pędy też ma wiotkie, konieczne palikowanie..
Tengeringe Dream - słusznie dziewczyny zauważyły, że na odmianowych jeżówkach jest mniej motyli niż na tych pospolitych.. ale nie dotyczy to tej odmiany Dream przyciąga motyle nawet bardziej niż purpurowe