Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródeczek jagody99

Ogródeczek jagody99

jagoda99 18:41, 17 mar 2014

polinka napisał(a)
Przyjemnie obejrzeć tyle pięknych, kolorowych roślin Lawenda zachwycająca.
Jagoda zimę wysłałaś już w dalekie rejony? Mam nadzieję, że i u Ciebie wiosennie się robi?

U mnie do wiosny ciagle bardzo daleko
Zimno paskudnie brrrrrr
jagoda99 18:43, 17 mar 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Wystawa piękna a zakupy były?

Witam Bogusiu zakupy byly bardzo skromne hi hi hi
jagoda99 18:56, 17 mar 2014

Alisonek napisał(a)
W końcu miałaś oderwanie od tej waszej amerykańskiej zimy
pokazuj co kupiłaś

O tak Alu przez szesc godzin bylam nieobecna na tym swiecie hi hi
Zakupy byly bardzo skromne kupilam jakis szesc cebul po trzy z jednego rodzaju jedne sie nazywaja incarvillea delavayi biala
drugie cebule nie wiem nazwy zgubilam kartke pokarze jak zakwitna hi hi hi kupilam tez malaysia medinillaconfederate jasmine dwie odmiany biale stephan's pink jasmine i hirt's sweet bay laurel herb liscie laurowe
No ale dopiero wszystko przysla hi hi hi ciekawe w jakim stanie dojdzie to wtedy zrobie zdjecie
Wiesz Alu to wszystko jest tak strasznie drogie na takim pokazie ze to wyrzucanie pieniedzy to samo sie kupi normalnie za pol ceny
pozdrawiam
jagoda99 18:57, 17 mar 2014

Kasiek napisał(a)
Pieknie pozdrawiam cieplutko

Pozdrawiam dziekuje ze bylas
jagoda99 19:00, 17 mar 2014

kitek81 napisał(a)
świetna wystawa, tyle zdjęć, że każdy coś dla siebie znajdzie kupiłaś coś jeszcze oprócz tego kwiata, co mają dosłać?
pozdrawiam

Pozdrawiam Cie kupilam cebulejasminy i lisc laurowy ale tylko przywiozlam ze soba cebule a reszte przysla wtedy zrobie zdjecia
jagoda99 19:09, 17 mar 2014

zbigniew_gazda napisał(a)
Również dzięki za sprawozdanie z wystawy. Ciekawe rośliny pokazałaś Jagódko. Cieszy również to, że tak dużo ludzi na wystawie było. Moi amerykańscy krewni nie za bardzo przyglądają się roślinom.

Zbyszku milo ze mnie odwiedzileso tak ludzi bylo mnustwo podpisywali rozne kontrakty bo to i meble i ploty, kominki, grile ,narzedzia ogrodnicze ,ubrania, rekawiczki, szale,bizutria roznego rodzaju z tworzyw naturalnych po przez mydlo, kremy ,ozdoby ogrodnicze nawet torty przepiekne na przyjecia ogrodowe,nakrycia stolow a ile bylo kaktusow przepieknych no nie da sie wszystkiego wyliczyc trzeba to zobaczyc
No moze Twoja rodzina nie lubi kwiatkow tak jak my pewnie mysla ze nas to trzeba leczyc albo tez juz za pozno na leczenie hi hi hi
pozdrawiam
Magdalenka 19:57, 17 mar 2014

Jagódko, zdjęcia już widziałam- nie byłam zalogowana i nic nie pisałam.
Piękna wystawa, ja chyba bym dostała oczopląsu. Tyle wspaniałości, kolorów, zapachów... uwielbiam to.
I zazdroszczę troszkę tak mile spędzonego dnia.
Pozdrawiam
Mala_Mi 20:34, 17 mar 2014

Jagódko, ale miałaś frajdę...... ale te wszystkie "nie wódź nas na pokuszenie"..... jest z drugiej strony straszne...

Za to jak obejrzałam to zdjecie, to od razu pomyślałam o wszystkich eMusiach oportunistów do naszych poczynań ogrodowych.. jakby im takie kolejki zmontować w ogrodzie... no i by się starli By łądnie było i lokomotywa sie nie wykoleiła

jagoda99 napisał(a)

jagoda99 21:06, 17 mar 2014

Aniu witam Cie ale tylko pomysl takie cudo dla wnusia gdzies pod malym daszkiem tak miedzy plastikowymi albo ze styropianu pomalowanymi bezpiecznymi kamieniami hi hi hi ale bylaby zabawa na swiezym powietrzu
Aniu jak to pieknie wygladalo tak w calosci no super
No i jeszcze dla mnie ja corka kolejarza to juz calkiem
Usciski dla wnusia
jagoda99 21:13, 17 mar 2014

Magdalenka napisał(a)
Jagódko, zdjęcia już widziałam- nie byłam zalogowana i nic nie pisałam.
Piękna wystawa, ja chyba bym dostała oczopląsu. Tyle wspaniałości, kolorów, zapachów... uwielbiam to.
I zazdroszczę troszkę tak mile spędzonego dnia.
Pozdrawiam

Naprawde bylo pieknie ale jeszcze troszke to nasze ogrodniczki beda mialy jeszcze piekniej w swoich ogrodach
pozdrawiam