O tak Alu przez szesc godzin bylam nieobecna na tym swiecie hi hi
Zakupy byly bardzo skromne kupilam jakis szesc cebul po trzy z jednego rodzaju jedne sie nazywaja incarvillea delavayi biala
drugie cebule nie wiem nazwy zgubilam kartke pokarze jak zakwitna hi hi hi kupilam tez malaysiamedinillaconfederate jasmine dwie odmiany bialestephan's pink jasmine i hirt's sweet bay laurel herb liscie laurowe
No ale dopiero wszystko przysla hi hi hi ciekawe w jakim stanie dojdzie to wtedy zrobie zdjecie
Wiesz Alu to wszystko jest tak strasznie drogie na takim pokazie ze to wyrzucanie pieniedzy to samo sie kupi normalnie za pol ceny
pozdrawiam
Zbyszku milo ze mnie odwiedzileso tak ludzi bylo mnustwo podpisywali rozne kontrakty bo to i meble i ploty, kominki, grile ,narzedzia ogrodnicze ,ubrania, rekawiczki, szale,bizutria roznego rodzaju z tworzyw naturalnych po przez mydlo, kremy ,ozdoby ogrodnicze nawet torty przepiekne na przyjecia ogrodowe,nakrycia stolow a ile bylo kaktusow przepieknych no nie da sie wszystkiego wyliczyc trzeba to zobaczyc
No moze Twoja rodzina nie lubi kwiatkow tak jak my pewnie mysla ze nas to trzeba leczyc albo tez juz za pozno na leczenie hi hi hi
pozdrawiam
Jagódko, zdjęcia już widziałam- nie byłam zalogowana i nic nie pisałam.
Piękna wystawa, ja chyba bym dostała oczopląsu. Tyle wspaniałości, kolorów, zapachów... uwielbiam to.
I zazdroszczę troszkę tak mile spędzonego dnia.
Pozdrawiam
Jagódko, ale miałaś frajdę...... ale te wszystkie "nie wódź nas na pokuszenie"..... jest z drugiej strony straszne...
Za to jak obejrzałam to zdjecie, to od razu pomyślałam o wszystkich eMusiach oportunistów do naszych poczynań ogrodowych.. jakby im takie kolejki zmontować w ogrodzie... no i by się starli By łądnie było i lokomotywa sie nie wykoleiła
Aniu witam Cie ale tylko pomysl takie cudo dla wnusia gdzies pod malym daszkiem tak miedzy plastikowymi albo ze styropianu pomalowanymi bezpiecznymi kamieniami hi hi hi ale bylaby zabawa na swiezym powietrzu
Aniu jak to pieknie wygladalo tak w calosci no super
No i jeszcze dla mnie ja corka kolejarza to juz calkiem
Usciski dla wnusia