Czesć czarownice ja na obiad poszłam a wy zaklinacie wiosne....??bezemnie??....piękna zima u Ciebie Madżenko...a te donice białe b.fajne jak mogły Ci siem znudzić
Te mi się nie znudziły będą stały przy kanapach na tarasie pod nową pergolą
Czesć czarownice ja na obiad poszłam a wy zaklinacie wiosne....??bezemnie??....piękna zima u Ciebie Madżenko...a te donice białe b.fajne jak mogły Ci siem znudzić
Te mi się nie znudziły będą stały przy kanapach na tarasie pod nową pergolą
Ah a które siem Pani znudziły ?? Wszystkie mi siem Twoje podobają szczególnie te druciane hahahah
Ostatnio jak zapowiadali takie wieeeelkie mrozy to skończyło się na -13 Do minus 15 przy takim śniegu niech sobie będzie... Chyba będę musiała biale donice z bukszpanami do domu wtargać...
w pogoni za wiosną chciałam ostatnio nakupić różności, ale się opamiętałam ) tych kompletów cebulki+wazoniki z L. czy z B. też sobie odmówilam, bardziej ze względu na wazoniki, bo nie mam już gdzie tego trzymać za dużo takich bibelotów już mam )) ale na same cebule się skuszę, bo doniczkę fajną mam )
w pogoni za wiosną chciałam ostatnio nakupić różności, ale się opamiętałam ) tych kompletów cebulki+wazoniki z L. czy z B. też sobie odmówilam, bardziej ze względu na wazoniki, bo nie mam już gdzie tego trzymać za dużo takich bibelotów już mam )) ale na same cebule się skuszę, bo doniczkę fajną mam )
Kasiu ja właśnie takich małych wazoników na 1 stokrotkę nie mialam