bardzo dobry pomysł ))) ... z wysłaniem ... z przemieszczaniem już nic nie mówię bo dla mnie jest pięknie ale wiem, że zrobisz jeszcze piękniej ... to stresujące ...
i siem zakochałam w varelkach ... zapisane w notatniku ... będę szukać
Iza to juz idż po kredyt do banku...
Shrekol mi okazyjnie w Łodzi kupił te maluuutkie po 90 zł szt... A ta duża 280 zl....
Była wymiana barterowa on mi varelki a ja mu bukszpaniki
ciekawe kiedy Shrekol wróci na forum?
No własnie ja też mam dylemat z tymi deskami.....znalazłam olej flugger aqua do tarasów...ja chyba kiepski olej używałam ...i tu jest ten problem...a pozatym w zeszłym roku nic z nim nie robiliśmy bo leń w nas wstąpił....i patrzeć na niego nie mogę...a jak malowaliście taras to pędzlem czy gąbką.?
Shrekol mi okazyjnie w Łodzi kupił te maluuutkie po 90 zł szt... A ta duża 280 zl....
O masakro czemu to takie drogie...ja chba w tego Totka zagram....
No własnie ja też mam dylemat z tymi deskami.....znalazłam olej flugger aqua do tarasów...ja chyba kiepski olej używałam ...i tu jest ten problem...a pozatym w zeszłym roku nic z nim nie robiliśmy bo leń w nas wstąpił....i patrzeć na niego nie mogę...a jak malowaliście taras to pędzlem czy gąbką.?
Właśnie flugger aqua używałam pędzlem fluggera w promocji dostalam
Ale myśle jakby w tym roku pistoletem do farb pomalować? Bo ja ciepliwości nie mam i muszę wszystkie kasztanowe szpary zapryskać.... Brrr ten kasztan na deskach był koszmarny...
właśnie w firmie na T mają inne pojęcie o starym bielonym dębie niż ja ... i to dąb jest ale bielony to będzie jak olej wybielający na ten ciężko zdobyty dąb położę ... sam odcień mi pasuje ...
O masakro czemu to takie drogie...ja chba w tego Totka zagram....
A Ty wiesz co ja przeżyłam w Casto jak tę dużą varelkę zobaczylam. ZA blond kudły się wyciągałam ze sklepu ale nie da rady...sama wlazła mi do koszyka...