Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Pola 23:39, 21 sty 2013

Marzenko donice super , z kulkami będzie bombowo. I cena wcale nie taka wysoka.
Kasiek 23:39, 21 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Przyszły donice, całe i zdrowe. Są bardzo lekie bo plastkiowe...
Wyglądają ok, ale w domu słabo, przed domem wg mnie będą ok, z kulami bukszpanowymi. Bez lampy błyskowej nie są takie pstrokate.

Wysokość 85 cm

Myslalam ze wreszcie spokojnie przespie cala noc...nie przespie...nie zdzierze... Donicowe cudo.)
Gratuluje swietnego zakupu
Madzenka 23:40, 21 sty 2013

Przepraszam Was ale ze zmęczenia lekko tąpnięta jestem.... Miłam masakrycznie ciężki dzień, siedzialm długo w pracy, potem ortopeda, przeprawa w śniegu przez cały Wrocław, praca przy komputerze do 23 i mi się móżg zlasował...
Napiszę tylko, że chirurgowi spod skalpelka ucieklam Nie będzie artroskopii... Wprawdzie rezonans wykazuje naderwanie wiązadła, ale noga praacuje orawidlowo a łekotka podobno się odbudowała... Więc jeśli szef ortopedy mnie obejrzy i powie, że mogę brykać to w marcu śmignę na nartki
Ja czuję, że śmignę. Miesiac fizjoterapi i ćwiczen i kolanko będzie jak nowe
och jak się cieszę!!!
Madzenka 23:41, 21 sty 2013

Kasiek na fotce tak sobie wyglądają ale w rzeczywistości są nie najgorsze. Zwłaszcza, że w ubiegłym roku mniejsze kilkanaście razy oglądałam ale się nie skusiłam bo kosztowały 299 zl/szt

Kasik a jak śnieg? Idę poczytać do ciebie. Wagary były?
Urszulla 23:55, 21 sty 2013

I to jest to!!!!
a jak kule dojdą będzie doskonale
Pola 00:04, 22 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Przepraszam Was ale ze zmęczenia lekko tąpnięta jestem.... Miłam masakrycznie ciężki dzień, siedzialm długo w pracy, potem ortopeda, przeprawa w śniegu przez cały Wrocław, praca przy komputerze do 23 i mi się móżg zlasował...
Napiszę tylko, że chirurgowi spod skalpelka ucieklam Nie będzie artroskopii... Wprawdzie rezonans wykazuje naderwanie wiązadła, ale noga praacuje orawidlowo a łekotka podobno się odbudowała... Więc jeśli szef ortopedy mnie obejrzy i powie, że mogę brykać to w marcu śmignę na nartki
Ja czuję, że śmignę. Miesiac fizjoterapi i ćwiczen i kolanko będzie jak nowe
och jak się cieszę!!!

Marzenko kochanie, rehabilitacja, rehabilitacja i reha..........
A do tego, krzem +vit C 1000 i za miesiąc śmigasz uwierz mi na słowo . A propo suplementów brak krzemu i vit C powoduje problemy z kologenem i słabe więzadła
Konstancja30 00:06, 22 sty 2013

Madżenko dla takich wiadomości to było warto w tym śniegu brnąć ...

warto było też nie spać aby to przeczytać ... ja też wiem, że Ty brykniesz w marcu na te nartki bo bardzo trudno ustałaś na nogach już pod Czarną )) ... więc nie przepuścisz nartkom w marcu ... trzymam kciuki

donica absolutnie wygląda na beton i jest cudnie smukła a kulka na jej czubku aż się prosi ... będzie piknie ...

no i to ten dzień się nam zrobił ... roczek na forum no to bobasie dziękuję Ci,
że z nami jesteś
że po masakrycznie trudnym dniu masz te ciut energii aby napisać nam, że był masakryczny i że masz kolano ...
że zorganizowałaś nam ten weekend po którym w ludzi się wierzy spowrotem jakby ktos gdzieś kiedyś ktoś w nich był i zwątpił (wiem Fryczowi to wychodziło lepiej ale on aktor jest a ja z serca tylko ) ...
że rozdajesz w postach energię ...

no i że milion innych takich tam ... ale to przy kolejnych roczkach ... buziak

i trochę zimy na te nartki ... ale tylko na stoki ...

Zeta 00:09, 22 sty 2013

Pięknie napisane ...nic dodać nic ująć.... ....uważaj Marzenie na drodze u nas lód z nieba leci ....pogoda jak z krainy lodowców.....buziam
Madzenka 00:35, 22 sty 2013

Iza KOFAM a resztę rano napiszę....
monteverde 00:46, 22 sty 2013

Marzenko juz wszystko z nogą oki? bo na stoki się wybierasz donice oki, ale chyba będziesz musiała kamieniami obciążyć, bo dół taki wąski, mogą się przewracać, pozdrawiam