eee jak tak clowo napisałam, że mus uważać, bo sprzedawcy czasami celowo dają multum zdjęć dorosłej rośliny a maleńkim druczkiem piszą np jej wymiary. Kupujący zaś zobaczy, ne doczyta i później żal....
Gdybym nie czytała ze zrozumieniem treści to bym nie wiedziała, że miałaś kiedyś przedstawiciela mojej ukochanej rasy. My też mamy boksię. Jakiś czas temu zastanawialiśmy się nad drugim pieskiem/towarzyszem zabawy dla naszej Inki. Braliśmy pod uwagę drugą boksię albo buldożka francuskiego
Czyli, że łączy nas miłość do płaskich mordek. Albo psów z ADHD ( jak zresztą większość molosowatych)
Madzenko ja prośbę mam , jeśli pozwolisz ... Gdybyś znalazła chwilkę czasu to zabierz proszę głos u mnie w charakterze eksperta od hałasu wywołanego przez ścianę wodną... Bo u mnie tylko 3m odległości od tarasu tej ściany są przewidywane ,,, no i problem hałasu gdzieś się pojawił ... A ja przecieź nie będę wymyślać cudów , tylko fachowca praktyka zapytam pozdrawiam ... Byle do wiosny
Donice mnie urzekły , ale mam już , więc nie mam potrzeby wymieniać . ale sosna verella odnotowana . juz nawet dzwoniłam do mojej szkółki . ale nie odbierają . ....zapomniałam że zima ...buziaka zostawiam
Marzenko jestem u Ciebie i czytam, czytam,.....
Cudnie jest a to dopiero początek początku
Dziewczyno mam nadzieję, ze tylko zdjęcia oglądasz? Trudno będzie chyba w tym słowotoku je znaleźć, dlatego zrobiłam wizytówkę
No proszę Cię co nieco muszę przecież wiedzieć
Anetko wystarczy, że na bieżąco będziesz Może dla Ciebie podsumowanie dwóch lat zrobię?
Jutro mam rocznicę na ogrodowisku , pomyślę
Gdybym nie czytała ze zrozumieniem treści to bym nie wiedziała, że miałaś kiedyś przedstawiciela mojej ukochanej rasy. My też mamy boksię. Jakiś czas temu zastanawialiśmy się nad drugim pieskiem/towarzyszem zabawy dla naszej Inki. Braliśmy pod uwagę drugą boksię albo buldożka francuskiego
Czyli, że łączy nas miłość do płaskich mordek. Albo psów z ADHD ( jak zresztą większość molosowatych)
I ja jeszcze!
Zawsze marzyłam o boksiu....no ale mam miniaturkę