Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

KasiaWB 16:54, 22 sty 2013

cieszę się,że jesteś z nami dzięki za ten roczek
Mala_Mi 17:17, 22 sty 2013

Witaj roczniaczku Też zostawię Ci kwiatucha.....seksownego I goń dalej..... a my za Tobą
Domi 17:20, 22 sty 2013

Marzenko, o ile Danusia matkuje nam wszystkim na tym forum, to Ty nam wszystkim siostrujesz.
Zgadzam się z przedmówcami: bez Ciebie Ogrodowisko byłoby uboższe i mniej kolorowe.
Gratuluję roczku i pozdrawiam
baraga1904 18:53, 22 sty 2013

....gratuluję roczku Marzenko...podpisuję się pod wszystkimi słowami uznania Twojej osoby...wspaniale że jesteś z nami...

Lukas 19:06, 22 sty 2013

Sebek napisał(a)

Nie wiem, jakby dziś funkcjonowało Ogrodowisko, gdyby Marzena Ciebie tu nie było Wprowadziłaś tu tyle życia, ruchu, jesteś inicjatorką różnych fajnych spotkań, zarażasz otwartością, pozytywną energią, fajnymi pomysłami, dzielisz się tym wszystkim z nami... Gratuluję, jesteś osobowością tego forum

Jak mogę to podpinam się do tego postu Bez Ciebie nie byłoby tu tak fajnie

Jeżeli mogę to też chce się podpiąć pod ten post W 1000% się z tym zgadzam. Bez Ciebie nie byłoby tak samo
Madzenka 19:42, 22 sty 2013

Lena - dziekuję bardzo za źyczenia, jasniej z nami
Kasik - jestm zaszczycona, że byłam pierwsza , buziam
Joasiu - stu wspólnych imprezek na ogrodowisku a czy M mial ten sam sen?
Juzia/Justynka - qurcze takie poświęcenie dla mnie Buziam
Evchen - po takiej przerwie trudno Ci będzie się pozbierac poczytaj skróty u Konstancji
Ula - ze wzjemnością - bajecznie kolorowego i udanego sezonu nam życzę!
Kondzio - buziam z cmoknięciem
Sylwia - jeszcze jestem w żłobku
Anitko Anipla - madżenkam !
Zeta - a flaszka do kwiatka?
Bogusławie - linie papilarne pobrane
Anitko Enya - znów się rumienię kofam, jak nóżki?
Sebciu - uczyłam się od najlepszych przepraszam, źe mam zaległości w pelnieniu funkcji rzecznika dla rzecznika
Malkul - oj widziłam ten powiew wiosny w Twoich donicach , tzn w kosciach poczułam wiosnę
Kasiu WB - jakże ja się Cieszę, że Was znalazłam !
Aniu Asc - nas nie dogoniat jest taka trójka, która w styczniu 2012 zaczęła i cały czas na przodzie peletonu damy czadu wiosną z cebulami
Domi - jak ja kofam moje siostry ogrodowe i braci
Aga Baraga potocznie zwana bara bara - nie wykręcaj się, wiosna się zaczyna, kiedy ruszamy z ogrodem ?
Lukas - ja już pąsowieję
Kondzio 19:43, 22 sty 2013

Madzenka 19:48, 22 sty 2013

Kochani nawet nie wiecie jakie ciepło w moje serce wlewacie. Jeśli ktoś mi powie, że na świecie nie ma fajnych ludzi, to każdemu powiem wejdź na ogrodowisko. Tak przyjaźnie nastawionych ludzi do świata i pozytywnie zakręconych nigdy nie spotakałm .... w takiej ilości Znamy się jak stare konie, dzielimy się swoimi problemami, rozterkami nietylko ogrodowymi... Jesteśmy ze sobą rano, w południe, wieczorem i nocami. Ile imprez wirtualnych już urządzilismy Ile stron z projektami wspólnie obejrzeliśmy? ile donic kupiliśmy.
Rejstrując się w ubiegłym roku na forum nie przypuszczałam, że staniecie sie części mojego życia
Kofam Was i życzę kolejnego wspaniałego sezonu ogrodowego, wspólnych spotkań i przyjaźni.

Specjalne podziękowania składam Danusi naszj Matce i Szefowej Ogrodowiskowej. Te wspaniałe chwile i emocje są dzieki Tobie, gdyż zaraziłaś nas pozytywną energią. Dziekuję za zainfekowanie nas wirusem ogrodiwskowym
Buziam i życzę nam 100 lat!
Madzenka 19:48, 22 sty 2013

A teraz zmykam Was poczytać
Gardenarium 19:52, 22 sty 2013

Madżenko, siostro, siostruj nam nadal w takim stylu

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies