Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 06:48, 23 sty 2013

agniecha973 napisał(a)
A ja ciągle na jakieś imprezy się wkręcam. No siostruj nam kobieto, nakręcaj, organizuj. Tyś naszą iskierką.

Marzena, pytałam u Bogdzi, ale zapytam jeszcze tu: U Ciebie -13 stopni???

Wczoraj rano było -13. Wieczorem i dzisiaj rano już tylko -7
Gabrysia_ 08:03, 23 sty 2013

Marzenko...jestem częstym goście u ciebie
A to ,że się zaraziłam to wiem...
Ale to podobno nieuleczalna choroba
Pozdrawiam!
Milka 09:54, 23 sty 2013

Marzenko, wielkie gratulacje na roczek!!
jesteś wspaniałą ,,siostrą', im więcej takich osób, tym świat piękniejszy!
dzięki za wszystko!
i oto ona, nasza Madżenka!

zdjęcie ze spotkania u Pszczelarni
Mala_Mi 10:54, 23 sty 2013

Madżenie ogrodnika - siostra madżenie ogrodniczek
Evchen 12:30, 23 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

Siostro
ja niewdzięczna jednego buziaka zostawiłam, umknął Ci pewnie w tym buziskaniu ogrodowiskowym
Więc Cmokam powtórnie i poczwórnie

A niech będzie: po stokroć cmokam CMOK

Jak Ty temu chirurgowi uciekałaś z bolącą nogą?.. i gdzie jest widełooo, o którym Danusia, Matka Nasza, powyżej wspominała?... a jednak mam zaległości, .. wstyd oj wstyd... ojojo....

Ha cmokam, cmokam słynne wideło tutaj

Nio nio.. musiałam zrobić "ciofam ciofam" żeby znaleźć możliwość identyfikacji po ubraniu
I jeszcze dodam, że prawa strona machała z wielkim zaangażowaniem. Lewą stronę należy odesłać na korepetycje do Zdzisława
18:41, 23 sty 2013
oczywiscie że nie nadążam za słowem pisanym ,
czasem coś podglądam bo również czekam wiosny

ja myślałam że bedziesz brnąć w pomarańczowy skoro już masz taki światowy puf z tworzywa w domu.........a tu zonk )

JulkAd 19:58, 23 sty 2013

Madżenko i ja spóźniona (ale ostatnio ze wszystkim) dziękuję, że jesteś i tak Trzymaj Ogrodowiskowa Siostro. Buziam mocno....donice obejrzałam, fliczne, a z zielonym będzie piknie
wlasneniebo 00:32, 24 sty 2013

Witam się u Ciebię i trochę żałuję bomnie ściska
Pięknie u Ciebie,dom- brak słów

BOOOOOOSKO
Madzenka 06:45, 24 sty 2013

Gabrysia - fascynujące jest to, że człowiek nawet nie myśli o poddaniu się leczeniu z tego wirusa
Irenko - uff obejrzałam zdjęcia i stwierdziłam, że całe szczęscie, że trochę schudłam od wiosny jeszcze ze dwa kg by się przydało.... Buziam siostro
Aniu - ja mam siostry - dwie - obie starsze a teraz sobie jeszcze przysposobiłam nowe siostry haha zachłanna jestem
Evchen - dwukrotnie ćwiczylimy, musimy powtórzyć spotkanie aby synchronicznie machać
Eee tam - pomarańcz i pink mam w domu... W ogrodzie delikatne kolory. Pomarańcz z źóltym mam przy kuchni ale sie zastanawiam czy pasuje....
Julka - zwolnij ciut, za chwilę wiosna....
Własneniebo - oj oj oj zobacz zdjęcia w wątku metamorfozy.... Było ściernisko dwa lata pracy i zaczyna to jakoś wyglądać. Ae jeszcze duźo poprawek w tym roku

Zmykam do pracy i życzę wszystkim miłego dnia.
Mogłaby już nadejść wiosna, bo tyle się dzieje na forum, że nie nadążam z czytaniem
Magda70 08:36, 24 sty 2013

A myślisz, że jak wiosna przyjdzie to wszyscy do ogrodów wybędą i zaniedbają ogrodowisko??
Marzycielka... przecież trza będzie na bieżąco relacjonować postępy prac w ogrodzie...Boję się, że wtedy nie nadążę
Dobra, zabieram się za swoje papiery...a miałam tu z rana nie zaglądać...już 40 minut poleciało fruuuu
Do roboty !!