Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Milka 21:00, 02 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenko - okopczykowałam Nie poległabym na kanapie z myślą, ze mogą zostać uszkodzone. Wprawdzie okrywowe wytrzymują bez kopczykowania ale zlitowałam się nad nimi.

To super pięknie wyglada ogród, a zabezpieczenia dodały koloru roslinkom, świetne odzienia zimowe
Madzenka 21:06, 02 gru 2012

asc napisał(a)
Ale reszta śliczna Futra gustowne i ekologiczne..... i swojego klonika nie opatulam...za duży..... i ja za leniwa.. lub mam tego za dużo
Hebe przykryj gałązkami..... maja sznsę na przeżycie. Nie weim jakamasz odmiane, ale jedna u mnie rośnie i bez przykrywania, tylko upchana pomiedzy inne by miałą cieplej. 2 zimy mi hebe rosły tylko na duże mrozy przykrywałam odwróconymi doniczkami .. potem juz nie chciało mi się bawić.. wiec zostawiłam samym sobie.... 2 umarzły prawie całe wiec wyrzuciałm a jedna trwa dzielnie do tej pory...

Ania w kwestii lampek miałaś rację...
Hebe nie wiem jaka to odmiana, mam trzy rodzaje, u mnie wygwizdów więc mogą wymarznąć, chyba że zima będzie w tym roku łagodna?
Madzenka 21:06, 02 gru 2012

Joanka napisał(a)
Marzenko Twój ogród jest po prostu boski.
Cudownie prezentuje się o każdej porze roku.

Sama przyjemność zaglądać do tego wątku.
Buziaki

Joasiu dziekuje za pochwały. WIesz jednak, że największa przyjemność dla ogrodowiczanki to wizyta gości dziękuje że zaglądasz !
Madzenka 21:07, 02 gru 2012

JulkAd napisał(a)
Przyszłam pomachać i poczytać jak się imprezka udała, ale już wiem, że "Krzysiem" byłaś...ja też po imprezach długo spać nie mogę i mnie szybko od rana nosi...może Koziorożce tak mają?

Chyba Koziorożce tak mają
Madzenka 21:09, 02 gru 2012

Syla napisał(a)
Muszę przyznać , że załączyłaś cudne ujęcia zmrożonego ogrodu .... Trawy są zdecydowanie atrakcyjne również zimową porą wraz z połączeniem bukszpanu ....Uroczo !!!!!! Wzdycham również do Twoich begoni i nie tylko .... ściskam mocno i dziękuję za pomoc !!!

Lampki będą tylko na tej linii domu czy jeszcze planujesz inne miejsca ??? Ja swoich nie ściągałam ....wystarczy teraz jedynie podłączyć ....

Lapki będą tylko na tej linii domu i tak widać je z drugiego końca wsi
I będą jeszcze na gabionach...
Joanka 21:09, 02 gru 2012

Cała przyjemność po mojej stronie
Madzenka 21:09, 02 gru 2012

Domi napisał(a)
Marzenko, jeśli kiedyś podejmiesz tę ważną decyzję... wiedz,że nie jesteś skazana na ogrodowy standard...Specjalnie dla Ciebie zrobiłam fotkę na giełdzie... Surykatka jest bardzo oryginalna...i do każdego wiadereczka można włożyć kulę z Blomusa...

Kofam cie
Madzenka 21:10, 02 gru 2012

Sebek napisał(a)
Ale lipa z tymi lampkami Ale może rzeczywiście tylko jakaś żarówka wypadła i będą świecić. Moje zamówione przez neta świecą całe, ale ile..? tfu tfu tfu!

Tfu tfu muszę zacząć poszukiwania w przyszły weekend zrobię inspekcję brakujących żarówek
Madzenka 21:11, 02 gru 2012

an_tre napisał(a)
...Marzenko jestem pod wrażeniem popularności witaj w nowym wątku zachwycaj nadal

Aniu dziekuję, że to tempo cię nie zniechęca
Śliczne kolory tulipanów, moje
Madzenka 21:13, 02 gru 2012

ana_art napisał(a)
A ja gdzieś w niecie wygrzebałam krasnale z blachy rdzewionej do Ciebie raczej rdzewione nie pasują ale jakbyś tak na biało lub inny kolor machneła były by git!
Zapomniałam dodać że niezmiennie pięknie u Ciebie.

Kochana to zalinkuj można posrebrzyć a co krasnal w ogrodzie musi być
muszę sobie nową zabę kupić bo sobie lekko utłukłam ceramiczną, która siedziala w donicy przed drzwiami!