Marzenko, czy Twoja golteria to Red Baron?
Dziś kupiłam takie coś do domu, na święta, bo ma takie cudne czerwone kuleczki.
Zastanawiam się, czy da radę w domu, potem wysadziłabym do gruntu.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Witaj Marzenko
jak tam u ciebie, u nas -3 rano, ale teraz słońce i na plusie
Nie pytaj się...nie żyję.... Umylismy żaluzje i okna ogrodu zimowego od strony zewnętrznej, lampki powieszone.... Tylko że ja ani nogą ani ręką ruszyć nie moge od mycia i jogi...
Marzenko czekam na zdjęcia w takim razie moje lampki jeszcze nie powieszone, może M się dzisiaj zmobilizuje
Kasik przed powieszeniem dokładnie sprawdź czy wszystkie żarówki świecą. U mnie pali się tylko 50%... Co drugi sopel... Nie wiem czy gdzieś spadła jakaś żarówka która wyłączyła jeden z szeregów czy od poczatku był szajs!!!
Daj znać czy Twoje lampki są ok. Drugi komplet plai się też w 50% - ale połowa kabla.
Wkuta jestem , bo teraz ponownie włazić na drabine i szukać problemu czy od początku był szas? Osoby które kupiły lampki na tej samej aukcji proszę o info czy Wasze lampki są ok?
Marzenko, czy Twoja golteria to Red Baron?
Dziś kupiłam takie coś do domu, na święta, bo ma takie cudne czerwone kuleczki.
Zastanawiam się, czy da radę w domu, potem wysadziłabym do gruntu.
Tess mam golterie NN. W ubiegłym roku kupiona na Boże Narodzenie do doniczek a wiosną posadzona do gruntu. Mam też golterię posadzoną dwa lata temu, dobrze przezimowała ale była ściólkowana torfem i korą i przykryta iglakami.