Marzenko, mój M przez przypadek zerkał jak podziwiałam Twój ogród, wziął kartkę narysował kwadratowe rabaty i powiedział, że żadnych fal nie będzie A dodam, że jego w ogóle ogród nie interesuje
No i masz!!! wyhodowałaś sobie sama potfffora!!!
Juz pisałyśmy na forum, najpierw się wzbrania przed koszeniem i sadzniem wszystkiego, , potem zaczyna ogladać z Tobą Maję, potem podczytuje forum, a na końcu mówi, że będą kwadraty..... Masz babo placek!!!! z moim wojna o wykopanie bambusów trwała całą zimę. Ja graby, on bambusy, ja grab, on bambusy. Dopiero gdy sama zaczęlam je wykopywać a są wielkie to skapitulował
A jeszcze rok temu mógłby trawę w tym miejscu posiać....
Madżenko spóźniony buziak i najserdeczniejsze życzenia ...
zakochana w geometrii rabat ... odurzona porządkiem ale jednak z pierwiastkiem tak potrzebnego pazurka nieładu artystycznego ... co tu siem krygować jestem wyznawcą tych areałów od kiedy je zobaczyłam ... wczoraj zrobiłam wreszcie plan - projekt przedogródka ... i ... dorobimy schody do werandy z drugiej strony aby przedogródek był w "kjubowej" geometrii ... nie da się nie zauważyć tego iż wyznaję te rabaty Madżenkowe ... nie da ... ale co ja zrobię ... nie wiem jak mnie do tej jednak matmatyki przekonałaś ale jestem kwadratowa ... ...