Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

nieszka 10:26, 28 kwi 2013

Marzenka, ależ u Ciebie już majowo! Pięknie, nic tylko przysiąść na tarasie i patrzeć, patrzeć, patrzeć...
Madzenka 10:27, 28 kwi 2013

nieszka napisał(a)
Marzenka, ależ u Ciebie już majowo! Pięknie, nic tylko przysiąść na tarasie i patrzeć, patrzeć, patrzeć...

Zimno dzisiaj na ten taras
miałm iśc do ogrodu botanicznego na ferię tulipanów ale mokro i zimno... Muszę nabrać sił
anula_wn 10:29, 28 kwi 2013

Madżenko, spóźniony buziak imieninowy !

piękny ten Twój ogród, nieustannie mnie zachwyca!
aga_k 10:32, 28 kwi 2013

Marzenko, mój M przez przypadek zerkał jak podziwiałam Twój ogród, wziął kartkę narysował kwadratowe rabaty i powiedział, że żadnych fal nie będzie A dodam, że jego w ogóle ogród nie interesuje
Madzenka 10:59, 28 kwi 2013

aga_k napisał(a)
Marzenko, mój M przez przypadek zerkał jak podziwiałam Twój ogród, wziął kartkę narysował kwadratowe rabaty i powiedział, że żadnych fal nie będzie A dodam, że jego w ogóle ogród nie interesuje

No i masz!!! wyhodowałaś sobie sama potfffora!!!
Juz pisałyśmy na forum, najpierw się wzbrania przed koszeniem i sadzniem wszystkiego, , potem zaczyna ogladać z Tobą Maję, potem podczytuje forum, a na końcu mówi, że będą kwadraty..... Masz babo placek!!!! z moim wojna o wykopanie bambusów trwała całą zimę. Ja graby, on bambusy, ja grab, on bambusy. Dopiero gdy sama zaczęlam je wykopywać a są wielkie to skapitulował
A jeszcze rok temu mógłby trawę w tym miejscu posiać....
Madzenka 11:00, 28 kwi 2013

anula_wn napisał(a)
Madżenko, spóźniony buziak imieninowy !

piękny ten Twój ogród, nieustannie mnie zachwyca!

Anula oj nie kuś bo się na czerwień w ogrodzie zdecyduję
Sebek 11:14, 28 kwi 2013

Ja po prostu nie wierzę....gdybym u Ciebie nie był to bym pomyślał, że to zdjęcia z katalogu podrasowane foszotopem

A z okazji imienin wszystkiego najlepszego

Ja też mam okazję do świętowania, bo wczoraj zdobyliśmy trzecie miejsce na ogólnopolskim
Konstancja30 11:20, 28 kwi 2013

Madżenko spóźniony buziak i najserdeczniejsze życzenia ...

zakochana w geometrii rabat ... odurzona porządkiem ale jednak z pierwiastkiem tak potrzebnego pazurka nieładu artystycznego ... co tu siem krygować jestem wyznawcą tych areałów od kiedy je zobaczyłam ... wczoraj zrobiłam wreszcie plan - projekt przedogródka ... i ... dorobimy schody do werandy z drugiej strony aby przedogródek był w "kjubowej" geometrii ... nie da się nie zauważyć tego iż wyznaję te rabaty Madżenkowe ... nie da ... ale co ja zrobię ... nie wiem jak mnie do tej jednak matmatyki przekonałaś ale jestem kwadratowa ... ...
Mala_Mi 11:23, 28 kwi 2013

Jak białę to tylko Thalia
bociek 11:33, 28 kwi 2013

Troche sie zeszlo. Musialam dojsc do siebie po tych fotkach... Masz ogrod bombonierke. Jak Danusia... Cudnie, perfekcja i klasa.