Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

grupa_trzyma... 21:36, 09 maj 2013

Chyba mam takie same. Czy to Angelique?
Konstancja30 21:37, 09 maj 2013

dzieki wprowadzeniu programu naprawczego przebrnęłam przed kilkanaście stron postów uprzejmie nie liczę bo brzuch trzymam - wyrywa się spod kontroli dziad jeden gdy raz po raz siem chichram (ha ale słowo - nie podkreślone mam więc nadzieję, że napisałam poprawnie ... na końcu spotkała mnie nagroda - ogród przejęły tulipany ... to na a co ma być w przyszłym roku większe ładne ... bardzo ładne nawet ... jakim cudem z lawend Madżenko ciosasz takie cudne kuliki to ja nie fiem ... ja mam trudność choć przeprowadziłam sama z sobą naradę i bardzo metodycznie się zabrałam do akcji "ciacham" ...

wracam do fotek utrwalę sobie ... poproszę o więcej (nie ma takich samych - nie ma za dużo ) ...

ps. zapomniałabym ... a ja kcem aby mi Madżenka odpowiedziałą ... a tak ... nie konweniuje mi milcząca Madżenka ...
grupa_trzyma... 21:43, 09 maj 2013

Iza, teraz ja siem chichram
kaisog1 21:45, 09 maj 2013

Madżenka cudnie u Ciebie! Tak wymuskane... każdy kącik śliczny! I tulipany boskie!
sylllwia 21:47, 09 maj 2013

Piękne kolorki tulipanów wybrałaś, a lawenda jak ślicznie wykulkowana
Madzenka 21:57, 09 maj 2013

Anita1978 napisał(a)

Te dla mnie najpiękniejsze!!! Jak się nazywają??? Zakupiłabym takie z chęcią

Anitko to z grupy angelique - są w różnychnkolorach ale te biale o lekkim odcieniu rózu najpiekniejsze. Miewają po kilka pąków na jednym pędzie
Madzenka 21:57, 09 maj 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Chyba mam takie same. Czy to Angelique?

Dokładnie
Kondzio 21:58, 09 maj 2013

hi hi hi
Madzenka 21:59, 09 maj 2013

Konstancja30 napisał(a)
dzieki wprowadzeniu programu naprawczego przebrnęłam przed kilkanaście stron postów uprzejmie nie liczę bo brzuch trzymam - wyrywa się spod kontroli dziad jeden gdy raz po raz siem chichram (ha ale słowo - nie podkreślone mam więc nadzieję, że napisałam poprawnie ... na końcu spotkała mnie nagroda - ogród przejęły tulipany ... to na a co ma być w przyszłym roku większe ładne ... bardzo ładne nawet ... jakim cudem z lawend Madżenko ciosasz takie cudne kuliki to ja nie fiem ... ja mam trudność choć przeprowadziłam sama z sobą naradę i bardzo metodycznie się zabrałam do akcji "ciacham" ...

wracam do fotek utrwalę sobie ... poproszę o więcej (nie ma takich samych - nie ma za dużo ) ...

ps. zapomniałabym ... a ja kcem aby mi Madżenka odpowiedziałą ... a tak ... nie konweniuje mi milcząca Madżenka ...

Iza z powodu niesprzyjających okoliczności przyrody nie było pracy w ogrodzie. Znaczy się jakieś drobne prace ale króciutko. Zatem mam czas na forum
To nie w kulkowaniu tajemnica ale gatunku lawendy to szerokolistna ... Podobno...
Madzenka 22:02, 09 maj 2013

Czyżby deszcz wypłoszył wszystkich z ogrodów, że taki ruch na forum?