Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Urszulla 08:35, 10 maj 2013

Pozdrawiam i lecę popracować

Moniika 08:37, 10 maj 2013

U nas padało dużo wczoraj i w nocy , teraz pogoda " ogrodowa" do pracy idealna miłego weekendu M
Wieloszka 09:15, 10 maj 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Tulipany różowe, pastelowe, fioletowe i bordowe są dokładnie w moim stylu (jeszcze białe). Tak sobie patrzę i myślę, że masz chyba najpiękniejszy ogród na Twoim osiedlu - a przynajmniej jeden z najpiękniejszych. Pozdrawiam ciepło

Nie "chyba" a NA PEWNO najpiękniejszy ogród w całej okolicy!!!

Festiwal tulipanów powala!!! Co jeden to piękniejszy! Chyba w tym roku się wreszcie zmobilizuję jesienią - przyjdę na przeszkolenie do Ciebie i też posadzę tulipany
Slawko 09:31, 10 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Amanogawy trzy.... mam nadzieję, ze za rok będą już większe...

Trochę mi głupio bo zamiast pisać o Twoich pięknych tulipankach, to to co zobaczyłem wprawiło mnie w śmiech a zarazem we wstyd za polską architekturę Ten szereg domków katalogowych i to dodatku wszystkie takie same... woła o pomstę do nieba Dobrze, że taka Marzenka ma wyczucie stylu i smaku
ewa004 09:41, 10 maj 2013

BEATA_S napisał(a)
Marzenko ilekroć widzę Twój wpis to myślę, że to Szefowa Danusia miała chyba kiedyś podobny - równie piękny awatarek

Wiesz że ja mam dokładnie takie same skojarzenie
Pszczelarnia 09:57, 10 maj 2013

Madżenno,
i jaka zmiana (program naprawczy zadziałał): jest dużo zdjęć. A ja jestem w siódmym niebie. Miodzio.
Bardzo dziękuję! Nawet nie wiesz, jak mnie Twój ogród cieszy! Miłego łykendu!
Zeta 10:29, 10 maj 2013

Wczoraj byłam na bieżąco a tu dzisiaj kolejne 55 postów ...szalejesz.....pięknie u Ciebie jak zawsze.....festiwal tylipanów podoba mi się w każdym kolorze.
Margarete 11:29, 10 maj 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
U mnie okoliczności przyrody były sprzyjające. Niestety chmara komarzyc mnie dopadła. Czy macie jakieś sprawdzone sposoby żeby komary nie kąsały w ogrodzie? Ratunku, pomocy!

Ja tez czekam na podpowiedzi w tej kwestii... może załozymy osobny wątek.... bo każdy jak go zapytac ma swój jakiś sposób na te cholery !!!.........bzzzzzzzz.........wczoraj jak codziennie wróciłam po pracy po 17.00 z planami ogrodowymi... po drodze zkupy, pies, obiad i juz o 18.00 byłam w ogrodzie do 19.00 wytrzymałam, oganiając sie, smarując sie, drapiąc bąble z poprzednich dni, naprzemienie ale wytrzymałam tylko do 19.00.... przez te fruwające złośnice...bydlaki....
Jakie macie pomysły na walke z nimi ????

Aha i jeszcze dołączam do grupy fanów twoich tulipanów !!!

na ten post nie musisz odpowiadac Mandżen !!! :-0)
popcorn 11:45, 10 maj 2013

Zaglądam, pozdrawiam!
Slawko - hmm ja tam chyba wolę osiedle takich samych domków, niż to co u mnie się dzieje - każdy inny, cały przekroj od bardzo starych poprzez gierkowskie po nowe i nowsze... kazdy inny, o innym nachyleniu dachu, kryty blacha, dachowka w calym przekroju kolorow, wielokondygnacyjne i parterowe... i wszystko przy 1 ulicy... hmm...

pozdrawiam!!!
aga_pe 12:02, 10 maj 2013

popcarol napisał(a)
Zaglądam, pozdrawiam!
Slawko - hmm ja tam chyba wolę osiedle takich samych domków, niż to co u mnie się dzieje - każdy inny, cały przekroj od bardzo starych poprzez gierkowskie po nowe i nowsze... kazdy inny, o innym nachyleniu dachu, kryty blacha, dachowka w calym przekroju kolorow, wielokondygnacyjne i parterowe... i wszystko przy 1 ulicy... hmm...

pozdrawiam!!!

popieram i pozdrawiam