Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Gosiniak 11:37, 18 gru 2012

Witam serdecznie, ogród pierwsza klasa, taki młodziutki a już cudnie wygląda. Gratulację, wiem ile to pracy. Zauważyłam, że karmnik ościsty ślicznie ci się rozrósł, ja kupiłam w tym roku eksperymentalnie dwie sztuki tego ciemniejszego i coś mu nie odpowiada, bo zaczął zamierać. Jakie on ma warunki u ciebie, mokro, sucho? I jaka ziemia? Chciałabym nim pokryć większa powierzchnię w przyszłym roku i tak się zastanawiam co zrobiłam źle? Zdrówka życzę
Wieloszka 11:45, 18 gru 2012

Dobrze, że święta tuż, tuż - odpoczniesz, doładujesz enerdżajzery i wrócisz do nas ze zdwojoną siłą!
anipla 13:52, 18 gru 2012

Madżenka ,dzięki że zajrzałaś, liczę na Twoją pomoc ( i ogrodomaniaków )
pozdrawiam ,anita
Syla 15:49, 18 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Dziekuję za życzenia zdrowia nie mam weny do pisania. Czekam na święta, nawet mi się focić nic nie chce
Daneczko, Urszula, Tess, Wieloszko, Kasiog , Łosiu, Justynka - dzieki za wsparcie
Kasik oj wybrałam się na nartki
Joanko - zaraziłaś mnie!
Syla - u mnie nie tylko wius ale i brak zapalu do robienia czegokolwiek
Bożenko objezałam Pszczółke u Mai albo Maję u Pszczółki
Anitko - W górach czeskich pełno śniegu.
Irenko a to może mnie uratujesz bo bombki z alle nie dotarły, bąbel to pryszcz
Konstancja - ty od mycia okien będziesz chora!

Eksperymentuję na ziołach .... i widzę , że mnie postawiło na nogi .... hmmm może to dlatego , że wreszcie M wrócił i rzeczy przestały się psuć Mnie ogromnie dokucza anemia której od 1,5roku nie mogę się pozbyć stosując różności ..... dlatego w zimie ledwo ciągnę nogi za sobą ale przy siedmiolatku nie mogę się położyć ..... życzę szybkiego powrotu do formy bo jak nie ty to ja już wogóle buziam i ściskam ogromniasto mocno !!!!!!!!!!!!
Pszczelarnia 16:32, 18 gru 2012

Enerdżajzery - doładowania. Tego życzę.
Mala_Mi 20:50, 18 gru 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Enerdżajzery - doładowania. Tego życzę.

Na tym to już język połamałam... a mi ciągle zimno... jeszcze 3 miesiące i będzie dobrze.. liczę, liczę.. ....
Magda70 20:55, 18 gru 2012

Ojojoj...nieźle Cię dopadło...ale Ciebie nie ma a wątek i tak zasuwa )
Pozdrawiam oraz zdrowia i sił życzę
Madzenka 21:24, 18 gru 2012

Moje drogie ogrodowiczanki. Dziekuję, że zaglądacie Na razie zamiast chorować siedzę w pracy i ciągam nosem po ziemi. Jak dotrwam do swiąt to odżyję. Uciekam od Was bo menu świąteczne kończymy i listę zakupów. Na szczęscie prezenty kupione częściowo przez net, bombki może jutro dotrą, resztę Irenka mi kupi , jupi jaj
Enerdżajzery doładuję w święta

Przynam się, że w sobote skreciłam kolano... I jestem przeziębiona. Więc nie jeżdże samochodem, tyram w pracy, M na delegacji , święta się zbliżają a ja w lesie...
Dlatego mój depresyjny nastroj wynika z nadmiaru atrakcji więc wybaczcie wróce do was wpełni gdy energia mi wróci a mam nadzieję, że to nastąpi w święta. I obiecuję powrót z megadoładowaniem, będę skakać jak króliczek enerdżajzer!!!

To kalectwo z usztywnioną nogą to ja ...ale już wracam stopniowo do formy.
Sebek 21:27, 18 gru 2012

O rany.... Szybkiego powrotu do formy - co być mogła jednak skakać jak ten królik z enerdżajzera Swoją drogą uwielbiam te Wasze teksty Na razie serdecznie Cię sebuśkam
baraga1904 21:27, 18 gru 2012

...oj ....wiem coś na ten temat...
...zaliczyłam zjazd "mumią" ze stoku...
...dbaj o siebie...i wracaj...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies