Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 20:39, 09 cze 2013

Gardenarium napisał(a)
A ja się cieszę, że nareszcie CHFShow ściągnęło ode mnie coś Bo była moja kompozycja Czyli trzy kolory (myśle sobie, ze na drugi rok już nie ma ciekawego koloru do wymyślenia, bo już wszystko wymyślone jest) no i żurawka żółta plus konwalnik z mojego ogrodu

Danusiu liczę, że kiedyś ogród pokazowy na CHFSh będziesz miala
Madzenka 20:40, 09 cze 2013

aga_k napisał(a)
Madżen, jak zwykle Twój ogród zasługuje na same pochwały, wszystko prezentuje się cudnie Bardzo się cieszę z naszego wczorajszego spotkania, mam nadzieję do zobaczenia Buziaki

do zobaczenia
Gardenarium 20:41, 09 cze 2013

E tam , a gdzie tam. Ale dumna jestem jednak, bo wyprzedziłam trendy z czernią, bielą i żółtym.

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 20:41, 09 cze 2013

polinka napisał(a)
Marzenko wszystko śliczne u Ciebie, napatrzyć się nie mogę Informuję, że zdjęcia ze szkółki już są u mnie Pozdrawiam i słoneczka życzę na cały tydzień

Biegnę zatem
JulkAd 20:42, 09 cze 2013

No to przepis na kożuch zimowy vel cebulkowy mam i też opatulać będę....z buksikami czekam....u mnie po burzy...a wcześniej dokarmiłam róże...podlane są na dwutygodniowy zapas....jak wielbłądy wręcz
bociek 20:44, 09 cze 2013

Dzieki za info czosnkowe
Konstancja30 20:49, 09 cze 2013

kompozycje jednorocznych urocze ... i w kolorze i w samych roślinkach ... a już ta czarna dama ... Madżenka pokazuj proszę w miarę ich rozrastania ... bardzo jestem ciekawa jak to wszystko wybuja ...

i pytanie mam ... jak mieszasz w donicach jednorocznych to czym nawozisz ? ...

i czy korzystasz z tych kulek nawozu co to się miesza z ziemią ... ? ... doktoryzowałam się dziś przed półką z nawozami ... małż nie zniósł i choćby go mieli za to zaaresztować opadł z sił na kanapach z technoratanu ... a ja błąkałam się pomiędzy florowitem a azofoską ... obiło mi się o oczy na forum i otumaniona bogactwem wyboru nie wiedziałam co zapakować ...

w końcu wzięłam magiczną siłę ... do balkonowych ... do hortensji ... i kulki ...

i zastanawiam się czy magiczna do pelasiek burza kwiatów może być używana do miksików w donicach ? ... to ogrodniczkowanie to trudna sprawa
grupa_trzyma... 21:25, 09 cze 2013

Ogrodniczkowanie - piękne!
Iza, mam to samo z tymi nawozami. Przed półką z płatkami śniadaniowymi nie stoję tak długo jak przed półką z nawozami. A płatki to dla mnie priorytet! W końcu od śniadania zaczyna się każdy wspaniały dzień i źle dobrane płatki....rozumiesz? Katastrofa!
Gabrysia_ 21:30, 09 cze 2013

Zobaczyłam...nic nie piszę bo wiadomo,że super
Konstancja30 21:44, 09 cze 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Ogrodniczkowanie - piękne!
Iza, mam to samo z tymi nawozami. Przed półką z płatkami śniadaniowymi nie stoję tak długo jak przed półką z nawozami. A płatki to dla mnie priorytet! W końcu od śniadania zaczyna się każdy wspaniały dzień i źle dobrane płatki....rozumiesz? Katastrofa!

od dnia gdy zobaczyłam płatki orkiszowe jestem na płatkach błyskawica ))))