Mala_Mi
23:56, 02 lut 2016

Poddaję się... 20 stron o schodach .... no i 500 + co jest na minus.... Dopłata do dzieci co nie pójdą na studia.. ech szkoda gadać .... dobra idea spaprana, ale jak się robi na szybko to tak wychodzi. Ale nie politykujemy.... a na schodach i renowacji się nie znam, zmysłu estetycznego do wnętrz też mi brak 
Zostawiam tylko pozdrowienia .. i wyrazy współczucia do czyszczenia tych schodów.. Są wypożyczalnie sprzętu budowlanego.. może da się pożyczyć szlifierkę elektryczna do takich rzeczy.. są przeróżne
Ręcznie to ja tego nie widzę... śmierć zagryzie

Zostawiam tylko pozdrowienia .. i wyrazy współczucia do czyszczenia tych schodów.. Są wypożyczalnie sprzętu budowlanego.. może da się pożyczyć szlifierkę elektryczna do takich rzeczy.. są przeróżne