Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Mala_Mi 11:29, 29 gru 2013

Co to jest ten biokominek.. pisz mi natychmiast.... i fotę dawaj... idę goooglać co to za ustrojstwo..
Magda70 16:07, 29 gru 2013

bartek_luberda napisał(a)
Krety szaleją okropnie nic nie pomaga do wiosny trawy u mnie nie będzie

No to witaj w klubie "kochających" kreciki

Sebek napisał(a)
Przepiękna choinka, ale te krokusy!!!! Moje też wylazły i modlę się, by już nie rosły - chcę je widzieć w marcu i kwietniu, nie teraz

mam nadzieję, że na kwiatki poczekamy jednak do marca - kwietnia

Marzena2007 napisał(a)

Może przysypmy je grubo korą?

ja nie mogę korą bo część moich krokusów rośnie w kamieniach
Tess napisał(a)
Masz drewniany dom? Fajnie, lubię drewniane domy.

Krokusy mnie zwaliły z nóg... No jak to tak, o tej porze?

Choinka w srebrze bardzo elegancka.

Mam drewniany...ale nie widać bo otynkowany jest
Magda70 16:10, 29 gru 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Madzia ...choinka śliczna,moje tulipany też wystawiają już główki co mnie trochę martwi...no nic,co ma być to będzie

Dokładnie...będzie co ma być

leon60 napisał(a)
Ja też czekam na fotki
Staszka podeślę po Nowym Roku tylko mam obawy, że rudą się zajmie zamiast kretami wiosnę poczuł

Jak się będzie obijał to szybciutko odeślę
Magda70 16:26, 29 gru 2013

beta napisał(a)
masz kominek!!!??...ale fajnie...kris tez się rozglądał za biokominkiem...jakby co to będę podpytywać jak się sprawdza

a do Gdyni to spontan

irena_milek napisał(a)
Madziu bardzo elegancka choinka
Ale te krokusy, to juz przesada, strach sie bac, mus będzie okrywac, chyba ze taka pogoda będzie non stop ogród wiosenny, a u mnie też 2 kopce, kret wrócił!
Ciekawa jestem biokominka, podaj cos wiecej na pw

Pola napisał(a)
To ja poproszę zdjęcie biokominka bo ten temat się u mnie w domu przewija tylko nie wiem jaki ....

ewa004 napisał(a)
Ja też jestem ciekawa tego kominka
Poproszę o fotki

Mala_Mi napisał(a)
Co to jest ten biokominek.. pisz mi natychmiast.... i fotę dawaj... idę goooglać co to za ustrojstwo..

Hmm...dziewczyny, biokominek to raczej taki gadżet w/g mnie...ładnie wygląda, pasuje do mojego wnętrza, daje trochę ciepła i klimat jak się pali

na priv wyślę fotki...
za dużo na razie nie mogę o nim napisać bo sami testujemy
Tess 18:38, 29 gru 2013

Jak to otynkowany?
Po co?
Drewno takie klimatyczne jest.
Magda70 20:30, 29 gru 2013

Tess napisał(a)
Jak to otynkowany?
Po co?
Drewno takie klimatyczne jest.

My mamy dom w stylu kanadyjskim. Konstrukcja drewniana, wełna, płyty, tynk...tak było w projekcie i chyba jednak tak wolę...
Zielona 20:43, 29 gru 2013

Magda - pisałam u siebie, ale rozkręciłam się z nadrabianiem pisaniny na forum, więc powtórzę i u Ciebie, że lustro pięknie odbija piękną choinkę Wszystko bardzo spójne - a to ważne. Kominek mogłabyś pokazać tutaj - i tak wszyscy chętnie obejrzą Ogrodowo niewiele się dzieje, więc nic dziwnego, że fotki wnętrz rozszalały się na forum. Pozdrawiam
makkasia 21:40, 29 gru 2013

Magda krokusy wyszły straszliwie - strach co będzie dalej .
Choinka - piękność w bieli
ściskam poświątecznie
Madzenka 22:48, 29 gru 2013

Zielona napisał(a)
Magda - pisałam u siebie, ale rozkręciłam się z nadrabianiem pisaniny na forum, więc powtórzę i u Ciebie, że lustro pięknie odbija piękną choinkę Wszystko bardzo spójne - a to ważne. Kominek mogłabyś pokazać tutaj - i tak wszyscy chętnie obejrzą Ogrodowo niewiele się dzieje, więc nic dziwnego, że fotki wnętrz rozszalały się na forum. Pozdrawiam

Głosuję za zdjeciem biokominka na forum
makkasia 23:33, 29 gru 2013

Marzena2007 napisał(a)

Głosuję za zdjeciem biokominka na forum

Ja też oczywiście