Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Madzenka 22:01, 20 maj 2014

Magda70 napisał(a)

Pszczółko, nie będę cięła czubka, tam będą jeszcze dwie linki zamontowane...i gałązki też rozpięte.
Drzewko tak prowadzę prawie od 2 lat jakoś...troszkę za późno się za to wziełam...ale lepiej późno niż wcale co nie?
A w nogach to nie do konca wiem co będzie...ale chyba troszkę sielsko...piwonie, liliowce...przede wszystkim kwitnące kwiaty... na razie to tam bałagan jest.

A ja myślalam, ze w nogach będą truskawki i poziomki

Sama sobie leszczynę tak rozepnę, bo mam jakaś szlachetną
leon60 22:03, 20 maj 2014

Madzia super z lustrem
Ekobordy z desek robicie czy to tymczasowo ?
Pszczelarnia 22:06, 20 maj 2014

Magda, truskawki i poziomki! Madżenn dobrze radzi. I bylicę niską. Piwonie i liliowce za wysokie i za dużo masy zielonej mają (sorry za 3 grosze), proporcje się zaburzą. A i szczypiorek siedmiolatka. Dekoracyjna od początku do końca.

Przecieram oczy ze zdumienia nad postępem i tempem.
Magda70 22:07, 20 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

M nie zamontuje, nie ma opcji... Musiałabym fachowca wezwać....
Lustro boskie, nasadzenia czad. Pokazuj dalej. Pokazalam M lustro i mowi że ścianę wodną trzeba balchą obłożyc....
Juź to widzę ... Już planuje wczasy.., i ściana pójdzie sie paść na all inclusive...

Ha ha...jak będziemy kiedddyyyyyśśś przejazdem we Wrocku to wpadniemy...dam znać wcześniej to zakupisz kotwy, belki, linkę stalową i mocowania...może we dwa zrobią?? Tylko kiedy to będzie....

Ja dziś podlewalam przy lustrze nasadzenie i polalam wodą po nim...kurde - fajnie to wyglądało jak właśnie ściana wodna u Danusi...no ale już za dużo tego dobra by było...

nie mam więcej fotek...nic nowego się dziś zrobilo. Ewentualnie doniczkowo na tarasie:

i bodziszek zakwitł...pierwszy kwiatek!

Magda70 22:07, 20 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

A ja myślalam, ze w nogach będą truskawki i poziomki

Sama sobie leszczynę tak rozepnę, bo mam jakaś szlachetną

truskawki mam w skrzyni...
Magda70 22:09, 20 maj 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Magda, truskawki i poziomki! Madżenn dobrze radzi. I bylicę niską. Piwonie i liliowce za wysokie i za dużo masy zielonej mają (sorry za 3 grosze), proporcje się zaburzą. A i szczypiorek siedmiolatka. Dekoracyjna od początku do końca.

Przecieram oczy ze zdumienia nad postępem i tempem.

No to mi teraz ćwieka zabilyście...- i wtrącajcie konieczie wasze 3 grosze!!
A gdzie mają rosnąć piwonie??? Ja chcem piwonie...
ewakatowice 22:11, 20 maj 2014

Madziu, pięknie.
Może Ty nam pożyczaj swojego M...
Magda70 22:11, 20 maj 2014

leon60 napisał(a)
Madzia super z lustrem
Ekobordy z desek robicie czy to tymczasowo ?

Ola to tymczasowe rozwiązanie aby łatwiej ziemie zwałować, odzielić rabaty i trawę posiać. Ale wiesz, że czasami te tymczasowe dlugo trwają?? ha ha ha
Magda70 22:12, 20 maj 2014

ewakatowice napisał(a)
Madziu, pięknie.
Może Ty nam pożyczaj swojego M...

Ewa tę kwestię już kiedyś z Madżen rozważałyśmy...najpierw musi tu skończyć...
leon60 22:16, 20 maj 2014

Magda70 napisał(a)

Ola to tymczasowe rozwiązanie aby łatwiej ziemie zwałować, odzielić rabaty i trawę posiać. Ale wiesz, że czasami te tymczasowe dlugo trwają?? ha ha ha

oj tak wiem coś o tym