Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

monitka 23:17, 21 maj 2014

Kurcze mówisz że pobrudzi się?
Coś tam kiedyś Beatce posłałam ale co zabij nie pamiętam. No i nie wiem czy przeżyło. Zobaczymy co roześmiana jutro powie
bartek_luberda 23:45, 21 maj 2014

Po tych zdjęciach cudnych na pewno nie zasnę
beta 07:53, 22 maj 2014

monitka napisał(a)
Beta to jest bodziszek ode mnie? Nie pamiętam czy ci go wysyłałam. Jak tak to może być kantabryjski Karmina. Kiedyś u mnie była dyskusja o tym jaka to odmiana ale zapomniałam co ustaliłyśmy

Magda szczęka mi opadła po tych ślicznościach które u Ciebie zobaczyłam. BOSKO

...Moniś tego bodziszka juz miałam...ten od Ciebie taki drobniejszy jest....pozdr
beta 07:55, 22 maj 2014

monitka napisał(a)
Kurcze mówisz że pobrudzi się?
Coś tam kiedyś Beatce posłałam ale co zabij nie pamiętam. No i nie wiem czy przeżyło. Zobaczymy co roześmiana jutro powie

'Roześmiana' potwierdza, że chyba wszystko przeżyło...pamiętam, że był zawilec, orlik, bodziszek i coś jeszcze, ale zabij...dziś porobię foty, bo dawno nie było
aga_szsz 08:05, 22 maj 2014

Jeżu, lustro mnie powaliło...

I ten klon i trawy przy nim....
Ech...
Magda_ 08:32, 22 maj 2014

Magda70 napisał(a)

Madzia...ogród przed domem to fakt...tam było prawie gotowe ale taras prosił się do przeróbki już jakiś czas.
Nawet nasz sąsiad - nota bene architekt miejski - w tamtym roku jak malowaliśmy dom na biało-szaro kręcił nosem...że nie pasuje, że troszkę się gryzie, że powinno być inaczej. Ale ja to robiłam pod kątem tegorocznych zmian na tarasie. Wiedziałam w jakim kierunku pójdę. No i teraz jak zagląda przez płot to mówi - taaa teraz to już pasuje. Wygląda super. Że teraz rozumie o co mi chodziło. Uff...

to ja mam świetny pomysł może udziel sąsiadowi kilku rad w dziedzinie architektury
ewa004 10:18, 22 maj 2014

Fieeeszz co z tym lustrem to już przegięłaś !!!!

P.S ALE WIESZ ŻE MASZ BOSKO NIE ?
ana_art 12:38, 22 maj 2014

A co kupowałas u Finki????
Magda70 13:17, 22 maj 2014

U Finki kupowalam szałwię SDB, brunnerę Jack Frost i żurawkę Lime Rickey.

A wczoraj z Bergenii doszły po miesiącu od złożenia zamówienie roślinki i też było porządnie zapakowane...ale ten miesiąc mnie dobijał...U Finki 2-3 dni.
Madzenka 22:49, 22 maj 2014

Magda70 napisał(a)

Ha ha...jak będziemy kiedddyyyyyśśś przejazdem we Wrocku to wpadniemy...dam znać wcześniej to zakupisz kotwy, belki, linkę stalową i mocowania...może we dwa zrobią?? Tylko kiedy to będzie....

Ja dziś podlewalam przy lustrze nasadzenie i polalam wodą po nim...kurde - fajnie to wyglądało jak właśnie ściana wodna u Danusi...no ale już za dużo tego dobra by było...

nie mam więcej fotek...nic nowego się dziś zrobilo. Ewentualnie doniczkowo na tarasie:

i bodziszek zakwitł...pierwszy kwiatek!

Madzia to ja profilaktycznie już kupię linki i czekam

Donica w kolorze czad!!! Zainspirowalaś mnie, taka i u mnie będzie