Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 22:20, 20 maj 2014

leon60 napisał(a)

oj tak wiem coś o tym

Ha ha...skąd my to znamy...eh...
No...ale nie narzekam..
Jagodaa 22:35, 20 maj 2014

Magda, rewelacja! Pewnie się narażę (w każdym razie nie Tobie), ale to pierwsze lustro w ogrodzie, które mi się podoba, doszłam do wniosku, że to dlatego, że sięga do samej ziemi. Rabata pięknie się dwoi, nie ma efektu dziwnej dziury . Czosnki, tulipany, szarości, fiolety, żwirki, granity super!
A wiesz, że w niedzielę oglądaliśmy naszą jabłonkę i pM stwierdził, że dałoby się rozpiąć, bo taki pomysł mi chodził po głowie, żeby skompresować "sad" . Tylko coś mu gałęzi brakowało na jednej stronie. Może by doszczepić cosik? .
Rench 23:18, 20 maj 2014

Złotą rączkę masz w chacie
Świetnie wychodzi wam to wszystko,normalnie "zazdraszczam" ale tak pozytywnie
Pokazuj jeszcze.....
agniecha973 23:23, 20 maj 2014

A ja dziś rano oglądałam zdjęcia i nie pojęłam tej aluzji o odbiciu lustrzanym tarasu. Ale obciach. Wchodzę teraz, a to lustro prawdziwe.
Juzia 07:58, 21 maj 2014

Fiu fiu!
izabela75 08:05, 21 maj 2014

A jeszcze jedno pytanie mam

Jaka to płyta na której przykleiliście lustro????

Fajnie to macie rozwiązane, chyba zrobię podobnie. moje lustro ma 160: 160 ale też chcę je tak zamontować.Pokazałam eMowi, myślałam że może w ten weekend zrobi ale nic z tego (praca!!!)
dorciabe 08:25, 21 maj 2014

Magda ja bym szła przez lustro masz tam drugi ogród fajne takie oszukaństwo ja zupełnie nie mam miejsca na lustro, a chciałabym, chciała...
beta 11:38, 21 maj 2014

no, no ,daje Koleżanka czadu!!!!!!...gratki dla eMa...zdolny ci on, zdolny

zadowolona z bodziszka jesteś?

super wygląda ta limonkowa kocanka/ kacanka (nigdy nie wiem jak jes tprawidłowo)...moja Mama wsadziła ją z różowymi pelargoniami...napatrzeć się nie mogę na to połączenie

bosssko Pani ma!!!!!!

aaaaa...miałm jeszcze pisać, że od pierwszej mojej wizyty u Was , ogród wydał mi się cudny, i tak się samam zastanawim jak cos ładnego może być jeszcze ładniejsze...a jednak
Magda_ 11:47, 21 maj 2014

FIU FIU ale dobre masz w tym roku pomysły ogród już wydawał się gotowy ale teraz to będzie .... czadowo
WilczaGora 12:22, 21 maj 2014

Magda70 napisał(a)

Iza, dokładnie - lustro ma 180 na 180 czyli cały jeden płotek. eM zdemontowal ten jeden płotek, zrobił ramę o taką:

na to przybił płytę i na płytę przykleił lustro, zamocowal dookoła listwy zabezpieczające przed deszczem...u góry w kształcie litery C a po bokach litera L

a to dzisiejsze nasadzenia przy lustrze...zabraklo mi kory...i roślinek...

no nie mogę .... rewelacja !!!! (różowe buciki Pani fotografki tez rewelacja i psinka też rewelacja )