Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Madzenka 23:24, 22 cze 2014

Madzia wielkie dzieki za seslerię czuję że sie polubymy z tą trawką. Czy wiesz jaką masz odmianę? Skoro sie tak rozklada to chyba heufleriana?

A masz przetaczniki christa? Bo to są dopiero cudaki!!! Przetaczniki zwykłe powtarzają kiwtnienie po przycięciu.

Ps. Też sobie wsadzę szałwię w carexy a co kopiować nie wolno?
JulkAd 23:32, 22 cze 2014

Fotki zachwyciły jak zwykle....przetacznika i ja muszę zdobyć
Nikita 08:02, 23 cze 2014

Wow !!!!sesja zdjęciowa rewelacyjna...twój ogródek coraz piękniejszy. W moim (prywatnym) rankingu wspinał się cały czas w górę, aż doszedł do pierwszej trójki NAJPIĘKNIEJSZYCH OGRODOWISKOWYCH OGRODÓW. Gratujuję
Magda70 18:58, 23 cze 2014

Kochani, sesleria i przetacznik też się mnie podobają Więc są i nawet fajnie rosną....
Seslerię mam chyba za gęsto posadzoną ale to nie problem...bo jesienią najwyżej co drugą wykopię i wsadzę gdzieś...lecz nie wiem gdzie

Marzena2007 napisał(a)
Madzia wielkie dzieki za seslerię czuję że sie polubymy z tą trawką. Czy wiesz jaką masz odmianę? Skoro sie tak rozklada to chyba heufleriana?

A masz przetaczniki christa? Bo to są dopiero cudaki!!! Przetaczniki zwykłe powtarzają kiwtnienie po przycięciu.

Ps. Też sobie wsadzę szałwię w carexy a co kopiować nie wolno?

Tak Madżen moja sesleria to heufleriana.
Przetacznika christa nie mam..ale widziałam u Ciebie jakie cudaki już w zeszłym roku....ale na razie im się opieram bo miejsca nie mam na nowe chciejstwa. Muszę troszkę uporządkować to co mam

A kopiować wolno....wszyscy to przecież robimy Najważniejsze, że się podoba i ładnie wygląda Tak więc wsadzaj szałwię w carexy..
Magda70 19:03, 23 cze 2014

Nikita napisał(a)
Wow !!!!sesja zdjęciowa rewelacyjna...twój ogródek coraz piękniejszy. W moim (prywatnym) rankingu wspinał się cały czas w górę, aż doszedł do pierwszej trójki NAJPIĘKNIEJSZYCH OGRODOWISKOWYCH OGRODÓW. Gratujuję

O matuchno....Nikita...padłam i wstać nie mogę. To miłe (bardzooooo) co piszesz, że aż zabrakło mi języka w gębie Buziaka siarczystego ślę w zamian
ewakatowice 21:21, 23 cze 2014

Magda70 napisał(a)
stipa z lawendą...

Madziu, jak żyć ja pytam ?
Pytam, jak dorównać, jak stworzyć, jak działać, jak myśleć, jak sadzić,

by było tak efektownie?

Bossska TY kreatorko przestrzeni nowoczesnej ))
JulkAd 21:38, 23 cze 2014

Magda przypomnienie w telefonie ustaw na Iran...ja nie obejrzę na żywo, muszę nagrać, bo zakończenie roku w piątek mam....a z Brazylią uwierz, nie masz czego żałować
Magda70 21:46, 23 cze 2014

JulkAd napisał(a)
Magda przypomnienie w telefonie ustaw na Iran...ja nie obejrzę na żywo, muszę nagrać, bo zakończenie roku w piątek mam....a z Brazylią uwierz, nie masz czego żałować

Ha ha...mówisz?? Już raczej nie zapomnę...to był chyba pierwszy raz abym ja zapomniała o meczu siatkówki

Moja młoda ma w czwartek zakonczenie...uff...
Jagodaa 21:49, 23 cze 2014

Jak ja lubię bywać u Ciebie... . Zawsze sobie wizualizuje przy okazji te płytowe ścieżki u mnie, podobno to pomaga w spełnianiu marzeń .

Super, wszystko super .
JulkAd 21:49, 23 cze 2014

Magda70 napisał(a)

Ha ha...mówisz?? Już raczej nie zapomnę...to był chyba pierwszy raz abym ja zapomniała o meczu siatkówki

Moja młoda ma w czwartek zakonczenie...uff...

U mnie nie ma takiej opcji, żeby meczu siatkówki nie obejrzeć, chyba że z własnej nieprzymuszonej woli
Już w czwartek? To znaczy, kończy szkołę? Umknęło mi tylko którą...