Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Kindzia 12:56, 24 cze 2014

Godzinę u Ciebie spędziłam...wciągło mnie...wszędzie se poskakałam i w środku byłam, i na początku...niesamowita przemiana!!! Lubię poukładany porządek, a Ciebie jeszcze elegancko jest...musisz być bardzo dumna z ogrodu...ja bym była!!! Piękny jest!!!
I dzięki za info kiedy i o której z Iranem gramy

Nie będę wrzeszczeć za bardzo...jeszcze usłyszysz...
Milka 16:10, 24 cze 2014

leon60 napisał(a)
Magda, Gosia co Wy gadacie... jaka krew z nosa ja się pytam ? Jak do Was zaglądam mam wrażenie że wszystko macie zrobione na wczoraj u mnie zaś na pojutrze ale ja tak szybko nie ogarniam.. za wolna jestem albo za dokładna

Całą sobą tez tak uważam....co ja mam powiedzieć, jak sie tak napatrzę, to tylko demolki robię, kolejną... Madzia, naprawdę cudnie to spięte, piękny nowoczesny ogród
izabela75 20:27, 24 cze 2014

cóż napisać???? Jak już wszystko zostało napisane. Podpisuję się dwoma rękoma pod wszystkimi wpisami. Odwaliliście kawał dobrej roboty i efekt powalający.

Pozdrawiam
Mala_Mi 23:37, 24 cze 2014

5 stron nadrobiłam..... trawnik dodał kropeczki na i.....
JulkAd 23:56, 24 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Czy licytacja wieku dzieci nadal trwa? Moja 21

Rozumiem że mówiąc o dziecku masz na myśli swoją młodszą siostrę?
grembosia 01:47, 25 cze 2014

Niesamowity ogród powstaje... podziwiam wszystko, i nasadzenia, i lustro, i architekturę ogrodową, łącznie z niesamowitym tarasem i kamiennym murkiem...
kwiatholandii 06:29, 25 cze 2014

Magda, świetnie Wam wyszło to miejsce wypoczynku. Fajnie, ze jest taka konsekwencja w stylu. Pięknie jest i tak bardzo bije dobrym desig'nem ...super !!
Magda70 09:52, 25 cze 2014

aleksandra_g napisał(a)
bardzo mi się tytuł podoba, tylko jego nieaktualność siadczy o osiągniętym celu no ale skoro mówisz, że jeszcze nie to wiesz lepiej

Ha ha...no!

makkasia napisał(a)
Magda oglądałam zdjęcia po 5 razy ...i jeszcze raz, a co!!!

szalona kobieta...ale miło mi

Marzena2007 napisał(a)
Czy licytacja wieku dzieci nadal trwa? Moja 21

No to zremisowałyśmy moje też...21

makkasia napisał(a)
Byłam blisko Ciebie w Kołobrzegu i rzeczywiście jeszcze zimniej niż u mnie
Pada też codziennie dlatego mam zaległości w cięciu
ściskam

Hm...a dlaczego nie krzyczałaś, że jedziesz? Przecież przez Słupsk jechałaś. Popraw się następnym razem
Magda70 10:01, 25 cze 2014

malkul napisał(a)
co do dzieci to się nie licytuję, bo wiadomo...
co nie znaczy że mam naście lat

Madziu-musze otwarcie przyznać , ze jak tu wchodzę i patrzę jak szybko nastąpiły u Was te cudne zmiany - to się załamuję i wstydze że u nas to jak krew z nosa

A tak poza tym to naprawde zmiany u Was są bardzo bardzo korzystne
Pieknie to wyszło , zachwyca mnie.

moge wpaśc na kawkę?

Jak ja rodziłam i wychowywałam dzieci to Ty balowałaś...więc coś za coś
Co do załamania...no trzymajcie mnie bo mnie nerwy biorą!!
Na kawę zapraszam już dziś. Wpadaj.
A tak poważnie...jakiś dodatkowy urlop nad naszym morzem planujesz? Moglibyście wpaść z rodzinką....oj byłoby zajefajnie...

beta napisał(a)

Gosiu, mam to samo odczucie jak zaglądam do Magdy...chyba przestane do niej wpadać...u nas zmiany też nie idą w tempie jakim bym sobie życzyła...ale staram się o tym nie mysleć i pomalutku robić swoje...
a jeśli chodzi o Twoje zmiany to chyba trochę przesadzasz pisząć że u Was jak krew z nosa....pieknie Ci się wszystko rozrasta...wiele osób jest zachwyconych Twoim ogrodem...co zreszta widać po frekwencji i oczekiwaniu na kolejne zdjęcia....a praca z dziećmi, małymi dziećmi w ogrodzie nie jest łatwa...cżłowiek coś zacznie, zaraz musi kończyć, bo ktoś jest głodny...Gosia, głowa do góry...juz masz cudnie, a będzie jeszcze cudniej....bużka

I tu się odniosę do wpisu Beaty...na temat marudzenia Malkul. Prawdę Beata piszesz...
Dziewczyno! Ja mam dorosłe dzieci. No prawie bo 16-tka to też czasami jak małe dziecie a czasami już dorosła . Nic przy nich nie robię a wręcz one mnie wyręczają w niektórych domowych obowiązkach. Więc ja mam czas...ja się nudzę i lezę do ogrodu. Więc może i u mnie efekt szybszy.
Weź też pod uwagę fakt iż ja robiłam demolkę tylko części tarasowej - nie tykając praktycznie pozostałej części ogrodu.
A Ty? Dwoje maluchów... Ich upilnować, nakarmić, oprać, zabawić itp. I przy tym stworzyć Twój ogród... Proszę nie przeginaj. I piszę to po raz ostatni bo z tego co pamiętam to już Ci podobny wykład robiłam No. Powymądrzałam się. Uff...
Magda70 10:12, 25 cze 2014

magnolia napisał(a)
ale ładnie!
Magduś, Ty masz seslerię careuleę, czyli skalną-niższa i zielone kotki ma wiosną. Chyba nie za gęsto, pewnie co ok 35 cm, masz, co?

No patrz. Pytałam już Ciebie ze 2 razy jaka to sesleria i dalej źle zapamiętałam.
Ale to dobrze bo jak czytałam, że heufleriana powinna być co 40-50 cm sadzona to się przeraziłam, że mam za gęsto. A tę careuleę mam w takim razie dobrze posadzoną.