ale nie wszystkie warzywa mogą rosnąć z pomidorami
Andziula ja wcześniej wysiewam nasiona do rolek po papierze toaletowym wsypuję tam ziemię wkładam nasionka ogórków i na plastykową tackę stawiam, mam szklarenkę małą to wynoszę je tam, a jak mam już postawiona siatkę to wkopuję je w ziemię razem z tymi rolkami, bo to papier i się w ziemi rozkłada, na początku pomagam trochę ogórkom wspiąć się na siatkę a potem pilnuję,żeby ładnie rosły
Aniu, napisz, co nie moze rosnąć z pomidorami - zaskoczylaś mnie swoją wypowiedzią. Mam za małe doświadczenie z warzywnikiem A pomysł na sadzenie ogorków - super!
Aniu, napisz, co nie moze rosnąć z pomidorami - zaskoczylaś mnie swoją wypowiedzią. Mam za małe doświadczenie z warzywnikiem A pomysł na sadzenie ogorków - super!
Czosnek zanika po kwitnieniu, ale to jak ma cebule już faktycznie wysiewa się październik-listopad, sadzi w lutym-marcu, a zbiera liście marzec-maj, to poczekaj do jesieni bo i tak trzeba wysiać pod osłoną ,ALBO SPRÓBUJ TROSZKĘ TERAZ ZOBACZYMY CO WYJDZIE