Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju

Mój kawałek raju

bociek 19:13, 15 mar 2012

Aniu, naprawde masz swoja wlasna herbatke???? Taka herbatke herbatke????

A tak swoja droga gdzie Ty to wszystko miescisz? Tyle wysiewow: i warzywa, i ziola, i kwiaty
Syla 20:05, 15 mar 2012

Dlaczego ja tak daleko mieszkam od Ciebie ???? Chciałabym mieć taki sam zapał do pracy jak Ty .... Prześlij telepatycznie trochę energii bo mi jej brak .....
monteverde 20:15, 15 mar 2012

Syla napisał(a)
Dlaczego ja tak daleko mieszkam od Ciebie ???? Chciałabym mieć taki sam zapał do pracy jak Ty .... Prześlij telepatycznie trochę energii bo mi jej brak .....

Już to zrobiłam kup herbatkę w Multiflorii postawi Cię na nogi albo jako tabletki też można
monteverde 20:16, 15 mar 2012

Juzia_G napisał(a)
Kto mi zrobi taką herbatkę ???

Juzia odwiedzisz, to poczęstuję
an_tre 20:22, 15 mar 2012

Syla napisał(a)
Syla, ale gdyby Ania była blisko, nie była by może tak inspirująca dla innych
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Mala_Mi 20:52, 15 mar 2012

Gabriela 21:43, 15 mar 2012

monteverde napisał(a)
ja wysiałam dzisiaj tylko trochę szpinaku na wczesny zbiór i do domu za zimno takie nasionka dzisiaj przyszły

Widzę jakieś nowe buraki liściowe z biało-różowymi ogonkami, ja mam też te od Legutki.
A szczypiorek czosnkowy jest super - ma grubsze żdźbła od zwykłego szczypiorku i takie kanciasto spłaszczone, nie okrągłe, jasnozielone. Smak czosnku delikatny i przyjemny. No i kwitnie bardzo ładnymi białymi kwiatami. Łatwo się wysiewa.
Marzy mi się czosnek niedźwiedzi, ale nie mam skąd wziąć.
andziulka 22:06, 15 mar 2012

Aniu, u mnie też było dziś w nocy -4 mam nadzieję, że w sobotę będzie ciepło. Po swojej chorobie muszę uważać Aniu, jakie nasiona są najlepsze? Widzę, że dużo kupujesz z ,, Legutko" . Dobra firma? Muszę kupić nasiona warzyw. W tym roku czekam na tunel foliowy i tam będę siać. W gruncie będą tylko ogórki i cukinia
annawu 22:16, 15 mar 2012

Aniu napisz coś o białym ogórku, czym się różni od zielonego a tak w ogóle pierwszy raz widzę, że taki istnieje.
monteverde 23:06, 15 mar 2012

Gabriela napisał(a)

ja wysiałam dzisiaj tylko trochę szpinaku na wczesny zbiór i do domu za zimno takie nasionka dzisiaj przyszły

Widzę jakieś nowe buraki liściowe z biało-różowymi ogonkami, ja mam też te od Legutki.
A szczypiorek czosnkowy jest super - ma grubsze żdźbła od zwykłego szczypiorku i takie kanciasto spłaszczone, nie okrągłe, jasnozielone. Smak czosnku delikatny i przyjemny. No i kwitnie bardzo ładnymi białymi kwiatami. Łatwo się wysiewa.
Marzy mi się czosnek niedźwiedzi, ale nie mam skąd wziąć.

rośnie w lesie, ale mam lepsze rozwiązanie Gabrysiu http://www.ogrodniczyraj.pl/cat,22_Nasiona_BYLINY_OGRODOWE,product,345_CZOSNEK_NIED%C5%B9WIEDZI__ALLIUM_URSINUM

mój czosnek niedźwiedzi