Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju

Mój kawałek raju

monteverde 23:02, 08 maj 2012

ana_art napisał(a)
Aniu zerknij czy tak wygląda to Twoje oregano, bo znalazlam u siebie w ogrodniczym

tak to jest to
monteverde 23:03, 08 maj 2012

kaisog1 napisał(a)
To jakiś powojnik z grupy Atragene (botaniczny) Cecile, Lagoon... Nie widać kwiatów w pełni rozkwitu

Pamela Jackman, Gosiu
monteverde 23:04, 08 maj 2012

Celina napisał(a)
Serduszki nie mam .Czas to zmienić

w czym problem Celinko?
justi 23:04, 08 maj 2012

Teraz widzę, że serduszka nieźle się rozrasta. Chyba w złym miejscu posadziłam.
monteverde 23:05, 08 maj 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Miodunka i niezapominajki. Mnie się też podoba to zestawienie. A z niezapominajkami robisz też tak: po przekwitnięciu dojrzałe przechylasz, niech się sieją w to samo miejsce? Czy zbierasz siewki jednoroczne po ogrodzie i sadzisz na miejscu pożądanym?

Ewuniu nie zbieram siewek, a chodząc kolo tych trącam je noga i same się sieją
kaisog1 23:08, 08 maj 2012

Ania przynajmniej z grupa trafiłam A mnie się wydawało, że on ma pełne kwiaty.....
monteverde 23:48, 08 maj 2012

no nie cały czas przerywa dzisiaj Ogrodowisko

Wróciłam z ogrodu po 21.00, nie robiłam dzisiaj zdjęć , bo nie miałam czasu, a potem było już za ciemno. Dostałam od sadzonkabc24 potężną pakę i co nieco wsadziłam, obsadzałam też donice na tarasie, te największe, aha dostałam też 5 róż w tym dwa gratisy Louise Odier i Papageno, jesienny Louise mi wypadła, także się cieszę z prezentu a Papageno posadzę w starym ogrodzie, bo tam jej nie mam
Post piszę chyba już z 5 raz jak nie wejdzie to idę lulu, a miałam jeszcze pobuszować u Was
Celina 21:43, 09 maj 2012

monteverde napisał(a)

Serduszki nie mam .Czas to zmienić

w czym problem Celinko?

Nie ma problemu! kupić trzeba
Celina 21:46, 09 maj 2012

monteverde napisał(a)
no nie cały czas przerywa dzisiaj Ogrodowisko

Wróciłam z ogrodu po 21.00, nie robiłam dzisiaj zdjęć , bo nie miałam czasu, a potem było już za ciemno. Dostałam od sadzonkabc24 potężną pakę i co nieco wsadziłam, obsadzałam też donice na tarasie, te największe, aha dostałam też 5 róż w tym dwa gratisy Louise Odier i Papageno, jesienny Louise mi wypadła, także się cieszę z prezentu a Papageno posadzę w starym ogrodzie, bo tam jej nie mam
Post piszę chyba już z 5 raz jak nie wejdzie to idę lulu, a miałam jeszcze pobuszować u Was

Aniu co to na fotce takie ładne?
Dzisiaj dostałam pakę z tej firmy która mi poleciłaś .Też z gratiskiem .Już siedzą w ziemi!!
Klamber 23:30, 09 maj 2012

Aniui, dobrze że nic Ci nie zmarzło u mnie po mimo małego mrozu, też bez strat. znów zapomniałem po gratulować, ginnala. Pokaż fotkę jak go posadzisz. Czy wiesz jak nazywają się Twoje miskanty? Moje trawy jakoś dziwnie rosną, jedne wychodzą drugie wcale, tylko mój cukrowy idze jak strzała, już przegonił te co mam szklarni w doniczkach. Bambus też nie wyłazi. Pokazuj szklarenki.