Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Zielona 23:20, 20 maj 2015

Naprawdę takie słoneczko dzisiaj miałaś? U nas był bury dzień.
O tym, że pięknie, zachwycająco, idealnie etc. to już wiesz więc powtarzać nie będę.

Jaką lawendę wybrałaś tym razem?
nicol21 23:29, 20 maj 2015

Pięknie! Nie ma co się znów rozpisywać. Pismo obrazkowe mówi samo za siebie!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Gabrysia_ 08:31, 21 maj 2015

Pięknie jak zawsze
Konieczki 09:21, 21 maj 2015

Sylwia przepięknie to za mało powiedziane.
Możesz mi przypomieć ile Twój ogród ma lat? Dobrze pamiętam że ok 5lat temu założyłaś pierwszą część, to znaczy że przez pięć lat można uzyskać takie cudo? Czy Ty sadziłaś same duże okazy roślin. Jest to dla nas nadzieja że może też kiedyś u nas będzie pięknie (co po niektórzy już mają - ale jeszcze nie ja)
Konieczki 12:21, 22 maj 2015

Nie musisz mi nic mówić - jestem na 500stronie pierwszego wątku czytam od deski do deski jestem już na przełomie 2011/2012 nie powiem że pogoda sprzyja do lektury (tylko czemu teraz musze siedzieć w pracy, ale za chwilkę weekend- chyba nocki przede mną z miła lekturą - ja już to robię drugi raz)
Pozdrawiam
Madzenka 00:13, 23 maj 2015

Sylwia brakowało mi Twego ogrodu. Dobrze ze już jesteś i dzielisz się tym pięknem
Urszulla 20:49, 23 maj 2015

Z przyjemnością tu wpadam
panda05 21:57, 23 maj 2015

Pięknie ach jak pięknie
malkul 22:11, 23 maj 2015

syla masz PW
Syla 13:42, 24 maj 2015

Zielona - Martuś , słońce było ale się zbyło. Pogoda do wszystkiego zniechęca . Przydał by się choć promyk aby podładować baterie . Z niecierpliwością czekam na wakacje .

Nicol - mocno ściskam i dziękuję ... Zdjęcia Ci prawdy nie powiedzą Mam dużo siewek lip, które czekają na wyrwanie a ja nie mogę się doczekać kiedy to zacznę robić. Mam tyły ogrodowe przez komunię . Ale teraz już po , dlatego czekam na pogodę zachęcającą do prac ogrodowych

Gabrysia
- byłam u Ciebie po cichu ... poszłaś mocno do przodu z pracami , i to lusterko ... pysznie

Konieczki - Ty w pracy nie angażuj się ogrodowo za bardzo bo będzie problem ale miło mi bardzo , że poświęcasz swój cenny czas na moje obrazki buziak mocny !!!

Madżenka - robię co mogę aby na chwilkę zaistnieć na forum Czas się dla mnie mocno skurczył . Czekam na wakacje .

Urszula
- Z przyjemnością czytam takie wpisy dziękuję

Panda - Pięknie dziękuję za odwiedziny ... Rośliny proszą o opiekę .. Czekam na cieplejsze dni ... brrrr na razie zimno i mokro ...

Malkul
- Gosia odpisałam