ja ryje 2 sezon z ogrodowiskiem
i tu masz racje bo oceniam że jeszcze ze dwóch sezonów potrzebuje aby się rabaty wypelniły do stanu oczekiwanego...
potem ciąć i ograniczać i zabawiać się z trawnikiem!
Cleo , oczywiście, że zasłania .... Ale mi to nie przeszkadza .... Jedyne co mi przeszkadza to to, że nie zrobiłam sobie tego kółka pod basen z desek i opaski wokół niego w rodzaju podestu ... Wszystko przede mną
Będzie pan zadowolony z tej szałwii ... lubi wilgoć ... A co do hortensji to ona ciągle rośnie w tym samym nasłonecznionym miejscu ... W tym roku podlewa ją system w poprzednich latach ja ... Będzie dobrze o ile jej wody nie braknie .... Liście nie są przypalane ....
Oj tak ... zapomniałam jeszcze o trawniku a to przecież również wymagający temat
Cięcie i ograniczanie to również absorbujące czasowo zajęcie ... żywopłoty cięłam przez dwa dni a kolejny dzień sprzątałam .... Panowie którzy zabierają mi odpady ogrodowe zastanawiają się skąd ja tego tyle mam
Piękny masz ten zakątek z huśtawką. Wszystko ładnie współgra, żywopłocij perfekcyjnie przystrzyżony. Fajnie wygląda żwirek, kora i trawka obok siebie, połączenie barw i faktur. Super