Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 11:30, 27 cze 2013

AniaDS napisał(a)
Następne zmiany się szykują? Niestrudzona kobietka z Ciebie Sylwuś

Najgorsze mam już za sobą .... pozostała elektryka i nawadnianie .... a nasadzenia i trawnik to już pestka jak się przygotuje grunt .... Fale czyli linie wytyczające rabaty są już zakonotowanie w głowie .....

Nastawiam się na minimalizm w nasadzeniach co by móc wypoczywać w ogrodzie a nie ciągle biegać i z niczym nie zdążać .... Chciałabym trochę więcej czasu poświęcić młodszemu potomstwu bo ciągle mam wyrzuty sumienia ..... Musimy się kiedyś spotkać
alinak 11:33, 27 cze 2013

Sylwia do tego ogrodu zimowego daj sobie koniecznie łóźko cobyś wreszcie mogła odpocząć .buziak itrzymam kciukiz
Syla 11:33, 27 cze 2013

leon60 napisał(a)
Ale się u Ciebie dzieje

Lubię ogromnie jak się coś dzieje właśnie doglądam panów od okien i jak to było "aby się im chciało bardziej chcieć " tym razem nie kawą a słowem bez słownej motywacji jakoś się rozpływają po moim ogrodzie
Syla 11:35, 27 cze 2013

alinak napisał(a)
Sylwia do tego ogrodu zimowego daj sobie koniecznie łóźko cobyś wreszcie mogła odpocząć .buziak itrzymam kciukiz

mam wygodnie łóżko do spania a w dzień odpoczywam będąc w ruchu ...... nie jestem zmęczona ... uwielbiam jak coś się dzieje ..... nie mogę się już doczekać naszego spotkania
Sebek 11:43, 27 cze 2013

Ja się wcale nie dziwię, że się rozpływają - można się u Ciebie zapomnieć - jest tak ślicznie

Czekamy na dalsze foty
Matka 11:46, 27 cze 2013

Ale piękniejak będą szybki to już prawie koniec, co?
Syla 12:36, 27 cze 2013

Sebek napisał(a)
Ja się wcale nie dziwię, że się rozpływają - można się u Ciebie zapomnieć - jest tak ślicznie

Czekamy na dalsze foty

będą później jak sobie pojadą chłoptasie
Syla 12:40, 27 cze 2013

Bogda napisał(a)
Ale piękniejak będą szybki to już prawie koniec, co?

nie .... to jeszcze Bogda nie koniec
leon60 15:13, 27 cze 2013

Syla napisał(a)

mam wygodnie łóżko do spania a w dzień odpoczywam będąc w ruchu ...... nie jestem zmęczona ... uwielbiam jak coś się dzieje .....

zupełnie jak ja męczę się jak nic nie robię
AniaDS 15:16, 27 cze 2013

Syla napisał(a)

Najgorsze mam już za sobą .... pozostała elektryka i nawadnianie .... a nasadzenia i trawnik to już pestka jak się przygotuje grunt .... Fale czyli linie wytyczające rabaty są już zakonotowanie w głowie .....

Nastawiam się na minimalizm w nasadzeniach co by móc wypoczywać w ogrodzie a nie ciągle biegać i z niczym nie zdążać .... Chciałabym trochę więcej czasu poświęcić młodszemu potomstwu bo ciągle mam wyrzuty sumienia ..... Musimy się kiedyś spotkać

Podziwiam , w sumie myślimy podobnie, tylko, że moja głowa myśli swoje a serce swoje, bardzo lubię minimalizm tak w domu jak i w ogrodzie i o ile to pierwsze jako tako mi w końcu wychodzi to w ogrodzie ciągle robi mi się busz, któr potem znowu rozkopuję i połowę roślin wyrzucam . Może w końcu dorosnę do moncego postanowienia poprawy i będzie schludniej niż jest .
Musimy się spotkać, potwierdzam :*.