Magduś poza dwoma kwaterami okien przy których pracuje jeszcze kamieniarz wszystko zostało przed chwilunią zamontowane także dzisiaj kamyczek się już położy i w poniedziałek montaż dwóch ostatnich okien ..... a co z resztą ??? obmyślam strategię przez weekend
Syla cały czas śledzę budowę z zapartym tchem, już sama konstrukcja zrobiła na mnie ogromne wrażenie
czekałam tylko na przeszklenie i już sie wyłania podziwiam
są samoczyszczące (źle się wcześniej wyraziłam) - o takie pokryte tlenkiem tytanu na zewnętrznej warstwie mi chodziło, podobno naprawdę duża ulga zwłaszcza na przeszklonych dachach, fasadach, ogrodach zimowych właśnie
An_tre - bardzo się cieszę , że zaglądasz zobaczymy jak to się sprawdzi w praktyce .... oby i wówczas zadowolenie było wprost proporcionalne do obecnego zachwytu pozdrawiam
Megi - nawet nie wiedziałam , że pokrycie szkła tlenkiem tytanu powoduje "samooczyszczanie" - dzięki Tobie wiem ale czy taką warstę posiadają moje szyby .... nie wiem .....
ale nie ma tego złego .... na ochotniczą pomoc w myciu zgłosiły się Tosia i Bogda