Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 11:37, 29 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

Są Sylwia takie ale ok 30% droższe od tych co zamówiłaś...
http://www.pilkington.com/europe/poland/polish/products/bp/bybenefit/selfcleaning/default.htm

Marzenko .... nie można mieć wszystkiego .... postawiłam na profile izolwane termicznie oraz szkło z wysokim poziomem transmisji światła zapewniając przy tym energooszczędność i ochronę przeciwsłoneczną oraz termoizolacją.... Nie powiem abym była spokojna .... wszstkie bolączki wyjdą podczas użytkowania ..... Na razie cieszę się z tego , że całość inwestycji mnie nie przytłoczyła wizualnie .... obawiałam się mamuta ale w moim odczuciu patrząc z każdego konta mojego ogrodu efekt jest zadawalający jak dla mnie .... buziaki przesyłam
Syla 11:41, 29 cze 2013

Wieloszka napisał(a)
Tylko Ty tak potrafisz - miec perfekcyjne rabatki podczas totalnej demolki ogrodu Szacun kobieto

spłonęłam tych rabatek "zrobionych" jest niewiele .... hmmm i "można" nad nimi zapanować nawet przy intensywnej demolce ogrodu z pomocą moich koleżanek .... hmmmm ..... można?
buziak sobotni przesyłam
Syla 11:54, 29 cze 2013

Sabinka napisał(a)

Syla runianka jest tak zielona przez zime? I pozniej bedzie miec biale kwiatuszki? [/quote

u mnie w zimie jest mocno przysypana śniegiem.... o tak ..... ale po ustąpieniu śniegu wygląda b.dobrze

Jeszcze znalazłam rabatę runiankową - rabata 2011 rok

magdziam 13:15, 29 cze 2013

Witaj , masz rękę do roślin. Z zapartym tchem oglądam jak idą do przodu prace przy ogrodzie zimowym. Oknami to się nie martw, zrobisz zlot ogrodowiska w swoim ogrodzie i mycie okien masz załatwione! pozdrawiam i trzymam kciuki za efekt końcowy
Syla 13:56, 29 cze 2013

magdziam napisał(a)
Witaj , masz rękę do roślin. Z zapartym tchem oglądam jak idą do przodu prace przy ogrodzie zimowym. Oknami to się nie martw, zrobisz zlot ogrodowiska w swoim ogrodzie i mycie okien masz załatwione! pozdrawiam i trzymam kciuki za efekt końcowy

No popatrz a twierdziłam , że ręki do roślin nie mam dziękuję , że zaglądasz .... a oknami będę się martwić jak się mocno pobrudzą .... najbardziej obawiam się ptaszków pozdrówka przesyłam sobotnie
ewa004 14:15, 29 cze 2013

Sylwuś a ja mam do Ciebie pytanie z innej beczki
Jakiej firmy masz tynk elewacyjny i jaki to kolor ?
Syla 14:56, 29 cze 2013

ewa004 napisał(a)
Sylwuś a ja mam do Ciebie pytanie z innej beczki
Jakiej firmy masz tynk elewacyjny i jaki to kolor ?

ha ... pytanie z gatunku trudnych idę spytać M-a ale co do koloru to będzie problem ... nie zapisywałam takich informacji .... ale nie gdybam tylko idę pytać

Nie będzie problemu i z jednym i drugim - a jednak .... już wróciłam .... poszukam w papierach i Ci odpowiem oki ???
ewa004 14:58, 29 cze 2013

No to pytaj ,ja posiedzę na ławeczce i poczekam
Syla 15:20, 29 cze 2013

ewa004 napisał(a)
No to pytaj ,ja posiedzę na ławeczce i poczekam

to trochę sobie poczekasz .... bo mój szanowny M teraz zarobiony odezwę się jak znajdę a teraz uciekam z domku ...
malkul 21:38, 29 cze 2013

Sylwiu- fantastyczna ta runianka. Widze że w dwa lata ci się tak rozrosła. Sprawdź prosze co ile sadziłaś?jaka rozstawa była tej runianki.
Jakiesz szczególne zalecenia o niej?
Dopytuję bo ja też mam w projekcie ogromy dywana z runianki. Musze wiedzic co i jak.Ja do perfekcjonistek nale niestety.