Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Enya73 22:23, 29 lip 2013

Dziękuję za miłe spotkanie, za mało czasu poświęciłam na rozmowę z Tobą, ale myślę, że na pewno kiedyś jeszcze się spotkamy, a na razie będę podglądała postępy prac w Twoim ogrodzie i generalnie, co tam nowego się dzieje w jednym z najładniejszych ogrodów na forum
Pozdrawiam
kasiula79 22:28, 29 lip 2013

Syla napisał(a)

Wstawię zdjęcia altany jak tylko będzie można tj. w czwartek - bardzo sobie pozwoliłam na odstępstwa pozdrówka

No to teraz spać nie będę - skoro bardzo sobie pozwoliłaś na odstępstwa to może i ja pójdę w Twoje ślady. Do tej pory obawiałam się że przez takie właśnie odstępstwa narobię bałaganu, a z kolei jak patrzę na Twój ogród to aż dech zapiera. No i bądź tu człowieku mądry
Czekam cierpliwie na zdjęcia altany.

Pozdrawiam upalnie - też chcę deszczu!
Madzenka 23:51, 29 lip 2013

No to Syla będziemy mieć podobną rabatę - sztuk 1 ale ja bez roplenic
ka1sia 23:54, 29 lip 2013

Syla, dziękuję za spotkanie miło było poznać taką śliczną dziewczynę wierzę, że jeszcze nie raz się spotkamy i wtedy będzie więcej czasu na pogaduchy Pozdrawiam serdecznie
monteverde 02:36, 30 lip 2013

Syla i co popadało u Ciebie? relację u Alinki obejrzałam pozdrawiam
popcorn 08:17, 30 lip 2013

i jak te gołe rozplenice, przeżyły? pokaż rabatkę przed i po A jakie te rozplenice, zwykłe, czy hameln, czy jakieś miniaturki?

pozdrawiam!!
Syla 10:20, 30 lip 2013

popcarol napisał(a)
i jak te gołe rozplenice, przeżyły? pokaż rabatkę przed i po A jakie te rozplenice, zwykłe, czy hameln, czy jakieś miniaturki?

pozdrawiam!!

oczywiście , że przeżyły .... wczoraj wkopałam pod brzozy ......a jakie to rozplenice ??? Lenkowe dostałam od Leny kilka sztuk ..... Zdjęcia wkleję jutro albo w czwartek ... Dana prosiła o niewklejanie zdjęć ze względu na techniczne problemy .....
Syla 10:22, 30 lip 2013

monteverde napisał(a)
Syla i co popadało u Ciebie? relację u Alinki obejrzałam pozdrawiam

Aniu dzisiaj zimno i pada .... choć wczoraj uruchomiłam manualne zraszacze .....bo problem z wbiciem łopaty był pozdrawiam
Syla 10:31, 30 lip 2013

ka1sia napisał(a)
Syla, dziękuję za spotkanie miło było poznać taką śliczną dziewczynę wierzę, że jeszcze nie raz się spotkamy i wtedy będzie więcej czasu na pogaduchy Pozdrawiam serdecznie

Ja również dziękuję wówczas gdy jest miło i przyjemnie to czas pędzi nieubłagalnie szybko ...... i tyle nas było .... pozdrawiam
popcorn 10:40, 30 lip 2013

Szkoda ze spotkanie nie odbylo sie 2 albo 4 tygodnie pozniej, tez bym byla - bede wtedy w Oswiecimiu u Rodzicow, a to juz rzut beretem do Alinki.. nastepnym razem
buziaki!
pokaz prosze rozplenice - we czwartek?