Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 13:19, 15 sie 2013

Pawlus napisał(a)
Ale pięknie się już ta Hakone All Gold rozrosła. Ja kupiłem Aureolę, czeka na wsadzenie. Jestem tą trawką zachwycony. Twoja już kwitnie?

Jeszcze nie kwitły .... kupiłam je w zeszłym roku ... były tyci tyci ....
Konstancja30 13:21, 15 sie 2013

zagajnik brzózkowy ... ... za mało zdjęć tegoz zagajnika ... Syla jestes niesamowita ... taaaki duzy zagajnik sobie posadzić ... ... mam absolutnego fioła na punkcie brzózek i traw w brzózkach ... czy z tego hamaka w altanie od czasu do czasu gdy oderwiesz wzrok znad kart to zerkac będziesz na ten zagajnik ??? ... jak tak to to jest ten wyższy wymiar szczęscia i brawo ... brawo, że realizując konsekwetnie marzenia niebawem do niego dojdziesz ...

zawsze myslałam, że mam tszy włosy na krzyz na głowie ... teraz wiem, że mam jeszcze tszzzzy kostrzewy na krzyż )))) w porównaniu z bogactwem zielonego dobra na forum )))) ... no ale za to jakie popiular buziak ... bojam się ich ruszać a musze przesadzić ...

Syla uwielbiam odpoczywać spacerując wśród zdjęć z Twojego ogrodu ... no ... ale to ciacho ... no przeciez miałam nie jeść !!! )))))))))))) ... mniam
Syla 13:22, 15 sie 2013

Sebek napisał(a)
Ależ pyszne to ciasto Ale ogród tym bardziej do schrupania

zdecydowanie torcik pyszniejszy .... bakaliowo - bananowy
agniecha973 13:32, 15 sie 2013

Syla napisał(a)
trochę zjadłam .... reszta dla Was .... częstujcie się miłego dzionka

Syla, ty mnie tu nie drażnij tylko przepis wstawiaj w kuchni ogrodowiskowej, bo mnie zassie do środka jak na to zdjęcie jeszcze chwilę popatrzę!
Gabrysia_ 13:43, 15 sie 2013

Sylwia...ale pyszności,aż mi ślinka leci...mniam
Syla 13:43, 15 sie 2013

Konstancja30 napisał(a)
zagajnik brzózkowy ... ... za mało zdjęć tegoz zagajnika ... Syla jestes niesamowita ... taaaki duzy zagajnik sobie posadzić ... ... mam absolutnego fioła na punkcie brzózek i traw w brzózkach ... czy z tego hamaka w altanie od czasu do czasu gdy oderwiesz wzrok znad kart to zerkac będziesz na ten zagajnik ??? ... jak tak to to jest ten wyższy wymiar szczęscia i brawo ... brawo, że realizując konsekwetnie marzenia niebawem do niego dojdziesz ...

zawsze myslałam, że mam tszy włosy na krzyz na głowie ... teraz wiem, że mam jeszcze tszzzzy kostrzewy na krzyż )))) w porównaniu z bogactwem zielonego dobra na forum )))) ... no ale za to jakie popiular buziak ... bojam się ich ruszać a musze przesadzić ...

Syla uwielbiam odpoczywać spacerując wśród zdjęć z Twojego ogrodu ... no ... ale to ciacho ... no przeciez miałam nie jeść !!! )))))))))))) ... mniam

Izuś .... zdaję sobie sprawę , iż miejsce zagajnikowe mocno zdjęciowo zaniedbane ..... wybacz .... lecz bałagan trawowo-chwastowy-budowlany dosyć mocno nasycony ..... No nie mogę aż tak na światło dzienne śmiało wywlec.... bo wstyd okrutny
Oj właśnie odrywając wzrok od książki wcześniej nie zasnąwszy można popatrzeć na zagajnik .... i taki był zamysł , bo mnie brzozy jak i Ciebie za serducho ujęły ..... A kostrzewy trzy lub mniej warto mieć .... pokazałaś ich piękno w całej postaci a ja chciałam się ich pozbyć.... Teraz będę je czesać , strzyc i dostarczać pokarmu

Izuś choć wiem , że nie powinnam choć największą słabość mam do deserów .... wprost uwielbiam .... i dlatego na anemiczkę nie wyglądam Ale tam .... umilajmy sobie chwilę póki czas ku temu szczodry .... potem możemy nie mieć takich możliwości ..... Dlatego podsyłam kolejne ciacho

Gabrysia_ 13:45, 15 sie 2013

O matko!
...przepis prosze na te pyszności

Zerknij do mnie wstawiłam fotki
Syla 13:47, 15 sie 2013

agniecha973 napisał(a)

Syla, ty mnie tu nie drażnij tylko przepis wstawiaj w kuchni ogrodowiskowej, bo mnie zassie do środka jak na to zdjęcie jeszcze chwilę popatrzę!

hehehehe .... no i ja bym chciała przepis ..... będę eksperymentować jeśli wyjdzie to podam przepis Jadłam takie pychotki w Turcji a zdjęcia zrobiłam sobie na pamiątkę i jako inspirację ..... Smak do dziś czuję więc może coś z moich rewolucji kuchennych wyjdzie oby
Sebek 13:48, 15 sie 2013

Sylwia - Ty potffforze - i jak ja mam teraz obiad zjeść, jak takie cudności pokazujesz?
A masz już nową kuchnię czy jeszcze nie? Bo nie wiem czemu, ale jakaś inne tło mi się wydaje
Syla 14:02, 15 sie 2013

Sebek napisał(a)
Sylwia - Ty potffforze - i jak ja mam teraz obiad zjeść, jak takie cudności pokazujesz?
A masz już nową kuchnię czy jeszcze nie? Bo nie wiem czemu, ale jakaś inne tło mi się wydaje

Sebuś widzę , że patrzyłeś i nie czytałeś z uwagą jam te pyszności tzn fotki z Turcji przywlokła .... a moja nowa kuchnia i inne to odległy temat mus skończyć jedno .....