Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Sabinka 21:16, 15 sie 2013

Syla napisał(a)

Sabinko przede wszystkim trza przyciąć na wiosnę i nie dopuścić do kwitnienia (ja przegapiłam sprawę) od tyle aaa i papu dać i podlewać rzecz oczywista

ja tak samo przegapilam sprawe ale nie wiem tego nie przegapic bo one wypuszczaja te "kiie mizie" swoje w mgnieniu oka...dzisiaj je obciachalam...
Sabinka 21:18, 15 sie 2013

Syla napisał(a)

Muffinki Madzia podała a te torciki to przywiozłam z Turcji .... nie mam przepisu będę eksperymentować w zimie bo smaki mam zakonotowane w pamięci

tak wlasnie wyczytalam ze bedziesz eksperymentowac i ze z Turcji, ale czy Ty juz nie dawalas jakiegos przepisu w watku kilkanascie lub dziesiat stron temu? Cos mi wpadlo w oko i nie zaznaczylam... :/

Syla 21:39, 15 sie 2013

Sabinka napisał(a)

tak wlasnie wyczytalam ze bedziesz eksperymentowac i ze z Turcji, ale czy Ty juz nie dawalas jakiegos przepisu w watku kilkanascie lub dziesiat stron temu? Cos mi wpadlo w oko i nie zaznaczylam... :/

chodzi o bezę ? nie dawałam przepisu tylko linkowałam do kilku osób : )
Syla 21:40, 15 sie 2013

Sabinka napisał(a)

ja tak samo przegapilam sprawe ale nie wiem tego nie przegapic bo one wypuszczaja te "kiie mizie" swoje w mgnieniu oka...dzisiaj je obciachalam...

dwukrotnie przed urlopem ucinałam i mocno ciachałam i widzę , że ładnie "zniebieskowiała" i zauważyłam tam gdzie ją Glauca Globosa zacienia to jest zielonkawa .... także mam kostrzewę zebrę zielono niebieską w 2szt
dorciabe 20:06, 16 sie 2013

Sylwuś wpadłam się przywitać. Cudnie masz u siebie, jeszcze tu wrócę
Syla 20:27, 16 sie 2013

dorciabe napisał(a)
Sylwuś wpadłam się przywitać. Cudnie masz u siebie, jeszcze tu wrócę

zapraszam .... ciągle i nieustająco
Sebek 20:46, 16 sie 2013

Jestem Pewnie pytałaś mnie o te turzyce To odmiana Amazon Mist - u nas takie po 4 złote Strasznie fajne są - już nawet dużo urosły od posadzenia - na szerokość oczywiście

dorciabe 20:52, 16 sie 2013

Faktycznie runianka jak las. A florowit zaraz po posadzeniu można, czy poczekać?
Syla 21:35, 16 sie 2013

Sebek napisał(a)
Jestem Pewnie pytałaś mnie o te turzyce To odmiana Amazon Mist - u nas takie po 4 złote Strasznie fajne są - już nawet dużo urosły od posadzenia - na szerokość oczywiście

Sebuś, dziękuję bardzo .... o te właśnie pytałam .... muszę poczytać jak rosną ..... ładniutka jest bardzo ,bardzo
Syla 21:37, 16 sie 2013

dorciabe napisał(a)
Faktycznie runianka jak las. A florowit zaraz po posadzeniu można, czy poczekać?

dwa tygodnie po posadzeniu można florowitkiem ....