Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Madzenka 21:52, 23 sie 2013

O kurcze to muszę rower wymienić.... I tak nim nie jeżdżę
Mathildis 19:28, 24 sie 2013

Syla napisał(a)

Zauważyłam , że już cała reszta za głową tak sprawnie jak kiedyś nie nadąża .... mnie również Marzenko nie martwi tym bardziej , że większość energii skupiam na Kubie a to ruchliwa osóbka .... nawet rower z terenówki zamieniłam na klasyczny z koszyczkiem

heh to nie jestem sama też w tym roku zamieniłam terenówkę na miejski, co tu dużo mówić niestety kręgosłup już nie ten co kiedyś . Właśnie dziś się zastanawiałam jak to będzie za kilka lat z moim bądź co bądź dużym ogrodem, czy dam radę???
Syla 20:26, 24 sie 2013

Mathildis napisał(a)

heh to nie jestem sama też w tym roku zamieniłam terenówkę na miejski, co tu dużo mówić niestety kręgosłup już nie ten co kiedyś . Właśnie dziś się zastanawiałam jak to będzie za kilka lat z moim bądź co bądź dużym ogrodem, czy dam radę???

Mój ogród nie jest tak olbrzymi a pracy tyle , że można by było od świtu do nocy .... Niestety muszę rozplanowywać zapasy energii na kuchnię , prace domowe .... i jeszcze rower z najmłodszą pociechą .... Wakacje to taki okres gdzie najbardziej szaleję ogrodowo bo młody ma przerwę w nauce i ja również

Nie zastanawiam się co będzie z moim kręgosłupem za kilka lat bo wiem jak dokucza teraz ale ruch to zdrowie i już tyle nie dźwigam

Swój miejski kofam .... i sobie nawet koszyczek zamontowałam wczoraj i pognałam po wiejskie jajca w okolicę Matko i córko co się z człowiekiem dzieje z biegiem lat Jak sobie wspomnę kiedy mama prosiła o pielenie chwastów na działce ..... łoooo matko jaki zapuszczałam mega foch
Syla 20:29, 24 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
O kurcze to muszę rower wymienić.... I tak nim nie jeżdżę

hehehehe ..... za kilka lat wymienisz i z wnusiami będziesz pedałować

Ja mam i jeden i drugi .... Jak się wypuszczam w moje tereny górskie to terenówka przydatna .... jak z Kubusiem to wymieniam na ten z koszyczkiem bo mus napoje zapakować i kanapki
Syla 20:31, 24 sie 2013

Odniosłam swój ogrodowy sukcessssss!!!!!! dzisiaj patrzę a ja mam piękny kompościk .... własny, prywatny ..... dacie wiarę !!!! ale jestem z siebie dumna już go zaczęłam podbierać i na rabatach lokuję
Loosiuu 20:44, 24 sie 2013

Pokazuj fotki! Gratuluję!
zbigniew_gazda 20:47, 24 sie 2013

Sylwio gratulacje kompostowe. A ile czasu dojrzewał? Pytam bo zacząłem składowanie tamtej jesieni i nie wiem czy już zaglądać. Mój kompostownik plastikowy i nie bardzo widać co tam na spodzie się dzieje.
Luki 20:47, 24 sie 2013

Gratuluje kompostu. Taka zwykła rzecz, a jak cieszy pamiętam jak przesiałem pierwszy worek kompostu u siebie, jaka to była radość
Syla 20:49, 24 sie 2013

Loosiuu napisał(a)
Pokazuj fotki! Gratuluję!

Noooooo ..... nie jestem przygotowana ...... odkryłam swój skarb wieczorem .... ale jutro .... obiecuję jutro ..... M miał ze mnie ubaw jak zobaczył , że taniec radości uskuteczniałam na zewnątrz .....
Loosiuu 20:59, 24 sie 2013

Haha ja jutro jadę do rodziny na wieś po worek obornika i też mieli ze mnie ubaw jak dzwoniłem i się pytałem czy mogę Ciężki los ogrodnika...