a w tym miejscu gdzie taczka .... mam zamysł na warzywnik otoczony bukszpanem , lawendą może różą i jeszcze jakieś inne może .... również będą kombinacje zimą na papierku metraż będzie wystarczający i dostęp światła odpowiedni - obserwowałam to miejsce ponieważ mocno się zastanawiałam nad wkopywanym basenem ..
Sylwia - jak chcesz więcej tych rozchodników co zakwitł to pisz do mnie Z warzywnikiem jedno miejsce trafiłem Choć nie do końca, bo myślałem, że na rogu ogrodu zimowego i domu
miały być czerwone te rozchodniki dziękuję ale więcej nie chcę .... te i tak kiedyś połączę i będzie jedność ale to kiedyś nie teraz bo mi się nie chce ... lub może chcenie wróci ?
również spacerowałam po ogrodach .... prawie wszystko piękne .... ale u mnie ma być prosto przyjemnie i pożytecznie czas na eko warzywka nie chce mi się już jeździć po ludziach i prosić o marchewkę i inne do zupy ..... dość tego chcę to u siebie a resztę roślin będzie się musiała dostosować
przed Tobą wszystko jeszcze ....i czas na szaleństwa również .... ja już spokoju pomału szukam