Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 19:34, 22 sie 2013

tak sobie myślę , że tu będę kombinować z malinami i borówkami i truskawkami .... tak głośno myślę
będą kombinować w zimie na papierze
Syla 19:37, 22 sie 2013

a w tym miejscu gdzie taczka .... mam zamysł na warzywnik otoczony bukszpanem , lawendą może różą i jeszcze jakieś inne może .... również będą kombinacje zimą na papierku metraż będzie wystarczający i dostęp światła odpowiedni - obserwowałam to miejsce ponieważ mocno się zastanawiałam nad wkopywanym basenem ..
Syla 19:38, 22 sie 2013

rozchodnik dla zaglądających .... miał być czerwony .... zakwitł na różowo ..... no trudno
Sebek 19:49, 22 sie 2013

Sylwia - jak chcesz więcej tych rozchodników co zakwitł to pisz do mnie Z warzywnikiem jedno miejsce trafiłem Choć nie do końca, bo myślałem, że na rogu ogrodu zimowego i domu
Syla 19:57, 22 sie 2013

Sebek napisał(a)
Sylwia - jak chcesz więcej tych rozchodników co zakwitł to pisz do mnie Z warzywnikiem jedno miejsce trafiłem Choć nie do końca, bo myślałem, że na rogu ogrodu zimowego i domu

tam jest cień ..... niestety nie mogę go nigdzie ukryć , zakryć , schować .... no trudno
Syla 19:58, 22 sie 2013

Sebek napisał(a)

miały być czerwone te rozchodniki dziękuję ale więcej nie chcę .... te i tak kiedyś połączę i będzie jedność ale to kiedyś nie teraz bo mi się nie chce ... lub może chcenie wróci ?
Sebek 20:07, 22 sie 2013

Mi ostatnio chcenie wraca.....A zdjęć na tablicy w Pintereście mi przybywa...I mi głowa od pomysłów na zmiany pęka.....Już się sam siebie bojam
butterfly 20:09, 22 sie 2013

Syla napisał(a)
rozchodnik dla zaglądających .... miał być czerwony .... zakwitł na różowo ..... no trudno

Syla, a wiesz może jaka to odmiana? - ja poszukuje różowych ale takich mocno wysyconych.
Syla 20:26, 22 sie 2013

Sebek napisał(a)
Mi ostatnio chcenie wraca.....A zdjęć na tablicy w Pintereście mi przybywa...I mi głowa od pomysłów na zmiany pęka.....Już się sam siebie bojam

również spacerowałam po ogrodach .... prawie wszystko piękne .... ale u mnie ma być prosto przyjemnie i pożytecznie czas na eko warzywka nie chce mi się już jeździć po ludziach i prosić o marchewkę i inne do zupy ..... dość tego chcę to u siebie a resztę roślin będzie się musiała dostosować

przed Tobą wszystko jeszcze ....i czas na szaleństwa również .... ja już spokoju pomału szukam
Syla 20:28, 22 sie 2013

butterfly napisał(a)

Syla, a wiesz może jaka to odmiana? - ja poszukuje różowych ale takich mocno wysyconych.

Nie powiem bo nie wiem .... kupowałam pod nazwą Aurea .... co się okazało nieprawdą .... podpadła mi znana szkółka .... no cóż ....