Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

olaw 20:30, 30 paź 2013

Pięknie u Ciebie
Często zaglądam i kibicuję oraz podglądam zmiany ....i nie mogę przestać ... Twój ogród jest uzależniający
Zielona 20:41, 30 paź 2013

Tak sobie dumam Sylwia, czy na pierwszą zimę nie ubrać tej donicy w jakiś kożuszek... Całość owinąć, dodać czerwoną kokardkę dla odstraszenia nieprzyjaciół jak Madżen na trawkach i pozwolić klonikowi zaadaptować sie w nowym miejscu...
Syla 21:20, 30 paź 2013

Konstancja30 napisał(a)
załatwiłaś mnie tym klonikiem ... ... nic tylko się gapię !!! ... ostatnio tak się wpatrywałam w Monię teraz w ten klon na tle gabionu ... zwizualizowałam to sobie w liściach i ... chyba zastygłam w zachwycie ...

Zobaczymy jak się będzie prezentował w przyszłym roku z tymi oklapłymi listkami (ten styl tak ma) o ile przeżyje zimę
Syla 21:21, 30 paź 2013

olaw napisał(a)
Pięknie u Ciebie
Często zaglądam i kibicuję oraz podglądam zmiany ....i nie mogę przestać ... Twój ogród jest uzależniający

dziękuję i pozdrawiam
Syla 21:27, 30 paź 2013

Zielona napisał(a)
Tak sobie dumam Sylwia, czy na pierwszą zimę nie ubrać tej donicy w jakiś kożuszek... Całość owinąć, dodać czerwoną kokardkę dla odstraszenia nieprzyjaciół jak Madżen na trawkach i pozwolić klonikowi zaadaptować sie w nowym miejscu...

objąć całość ???? musiałabym trochę snopków poznosić od zaprzyjaźnionego rolnika .... uśmiałby się jak by usłyszał co ja chcę opatulać ............Ania , ryzykuję ..... nasypałam mu trochę kory ..... dodam kamyki i niech sobie gościu radzi .....
Zielona 21:30, 30 paź 2013

Syla napisał(a)

objąć całość ???? musiałabym trochę snopków poznosić od zaprzyjaźnionego rolnika .... uśmiałby się jak by usłyszał co ja chcę opatulać ............Ania , ryzykuję ..... nasypałam mu trochę kory ..... dodam kamyki i niech sobie gościu radzi .....

A masz jeszcze styropian po ocieplaniu podłogi w zimowym? może by się nadał? Na to włóknina dla koloru, albo juta Bożonarodzeniowo po skandynawsku... Wymyślam?... ale jest taki ładny, że to mi przyszło do głowy...
Hogata 21:33, 30 paź 2013

No pięknie klonik posadzony... a teraz czekamy do wiosny, będę trzymać kciuki za przezimowanie.

Mus być piknie
makkasia 21:39, 30 paź 2013

ściana wodna miodzio, klon już posadziłaś ?
Syla 21:50, 30 paź 2013

Zielona napisał(a)

A masz jeszcze styropian po ocieplaniu podłogi w zimowym? może by się nadał? Na to włóknina dla koloru, albo juta Bożonarodzeniowo po skandynawsku... Wymyślam?... ale jest taki ładny, że to mi przyszło do głowy...

wiem , że chcesz pomóc i kombinujesz w dobrym stylu .... za co bardzo dziękuję nie mam już styroduru , wszystko poszło aut ..... ryzykuję Aniu ..... u mnie rośliny nie mają lekko ......
Syla 21:51, 30 paź 2013

makkasia napisał(a)
ściana wodna miodzio, klon już posadziłaś ?

noooo a nie widać ?.... co prawda łysy ale patyki jakieś sterczą ..... zdjęcia załączyłam tylko się musisz cofnąć