Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

iza_1611 19:53, 27 sty 2013

Synek chyba zadowolony z ferii! Widać na zdjęciach że Zmarznięty ale szczęśliwy
aneta230972 20:00, 27 sty 2013

Kuba zadowolony. A jak dziecko szczęśliwe to i mama lepiej się czuje
monteverde 20:17, 27 sty 2013

Syla napisał(a)

Aż musiałam się cofnąć, żeby zobaczyć gdzie Marta hica, ale nie znalazłam, a ferie widać udane a te zdjęcia Kubusia super, buziaj go ode mnie no i powodzenia w projektowaniu w domku
Neska 21:38, 27 sty 2013

Sylwia udanego wypoczynku. Ja muszę poczekać na ferie jeszcze 2 tygodnie.
Widziałam dyskusje o trampolinach. My mamy taką 4-metrową kupioną w Jysk. Dzieciaki szalały na niej całe lato. Tylko siatkę opuszczałam przed burzą. Przetrwała nic się z nią nie stało. Złożona czeka na wiosnę. Buziaki.
Syla 21:43, 27 sty 2013

Marzenko , Gosiu ..... abyście miały rację ...... że to będzie miało ręce i nogi

Marzenka - Kuba w sportach narciarskich miał roczną przerwę ze wzglęgu na dwukrotnie złamaną rękę . Teraz już jest bardziej ostrożny i bał się jazdy ..... Jeździł na łagodnych trasach , ale na instruktorów trafiłam super ...... Mieli podejście

Elu - ściskam mocno ..... czerwone punkty wydają mi się dobrym pomysłem ale zobaczymy jak to wyjdzie w realu

Gabrysia witam w moich skromnych progach Remonty u mnie ciągną się od października ..... Jadę po kolei z pokojami u góry ..... Kończy się ostatni u najstarszego syna ...... Przyszła pora na parter .... Nie są to rewolucje ale jeśli chodzi o kuchnię to ma być moja perełeczka! Z klasycznej formy przerabiam na bardziej nowoczesą i funkcjonalną ..... Będzie pięknie jak dla mnie ale jeszcze muszę dopracować pewne szczegóły co by wykorzystać coś co już jest
Zmiana kolorystyki domu nastąpi i u mnie w odpowiedniej kolejności a barierki na balkonach będą szklane a nie jak dotychczas drewniane ...... Jest tego trochę jeszcze do zrobienia .....

Kasia - ja również jestem ciekawa efektu finalnego .... chwilami to się już gubię Co do nart , starszego syna nauczyłam jeździć na nartach a postawiłam go na stoku jak miał 3,5 roku ..... Nauka trwała zdecydowanie krócej niż u młodszego Ale to jest indywidualne ...... nie należy do niczego zmuszać ! buziam

Iza - uwierz mi fochy również były ale okazało się , że instruktora była również i nauczycielem z kilkuletnim stażem dlatego z fochmistrzem sobie radziła

Aneta - oj tak ...... pojeździłam sobie na nartkach sama podczas gdy Kuba ćwiczył z instruktorem pomimo tego , że warunki pogodowe były różne to nie mogę narzekać pozdrawiam

Ania - Martek husia się na huśtawce postawionej na kole żwirkowym buziamy z Kubą ......
Syla 21:47, 27 sty 2013

Neska napisał(a)
Widziałam dyskusje o trampolinach. My mamy taką 4-metrową kupioną w Jysk. Dzieciaki szalały na niej całe lato. Tylko siatkę opuszczałam przed burzą. Przetrwała nic się z nią nie stało. Złożona czeka na wiosnę. Buziaki.

Witaj Kasiu ..... my już po feriach .... jutro do szkoły ..... a ja do swoich obowiązków Mam nadzieję , że Wam pogoda będzie sprzyjać bo słyszałam , że odwilż się zbliża i temperatury do 8-10stopni na plusie .....
Trampolina .... to fantastyczna sprawa dla każdego i małego i dużego Ja swojej nawet na zimę nie rozbieram ..... czekamy na wiosnę pozdrawiam
Neska 21:54, 27 sty 2013

Syla napisał(a)

Witaj Kasiu ..... my już po feriach .... jutro do szkoły ..... a ja do swoich obowiązków Mam nadzieję , że Wam pogoda będzie sprzyjać bo słyszałam , że odwilż się zbliża i temperatury do 8-10stopni na plusie .....
Trampolina .... to fantastyczna sprawa dla każdego i małego i dużego Ja swojej nawet na zimę nie rozbieram ..... czekamy na wiosnę pozdrawiam

Czyli Wy w pierwszym terminie mieliście ferie. Ja gubię się w tych datach. Nas czeka w przyszłym roku pierwszy termin. Nie lubię go tak samo jak ostatniego. Pierwszy zaraz po świętach, a na drugi długo trzeba czekać.
Ja złożyłam trampolinę, ale konstrukcja schowana jest pod tarasem więc też została na dworze. U nas na wiosnę musi przyjść ciężki sprzęt i wyrównać to, co zostało po przebudowie. Dopiero wtedy rozstawimy trampolinę. Buziaki.
Syla 22:00, 27 sty 2013

Neska napisał(a)

Czyli Wy w pierwszym terminie mieliście ferie. Ja gubię się w tych datach. Nas czeka w przyszłym roku pierwszy termin. Nie lubię go tak samo jak ostatniego. Pierwszy zaraz po świętach, a na drugi długo trzeba czekać.
Ja złożyłam trampolinę, ale konstrukcja schowana jest pod tarasem więc też została na dworze. U nas na wiosnę musi przyjść ciężki sprzęt i wyrównać to, co zostało po przebudowie. Dopiero wtedy rozstawimy trampolinę. Buziaki.

Mnie również czeka jeszcze ciężki sprzęt w ogrodzie ...... Cały czas się zastanawiam czy wogóle zdążę z rabatami w tym sezonie ..... a co do trawy to już mi mózg paruje bo jak posiać czy położyć jak i tak będą niszczyć ..... To lato będzie dla mnie mocnym wyzwaniem
Madzenka 22:02, 27 sty 2013

Teraz ferie ma Dolny Śląsk, Mazowsze i Zachodniopomorskie
Madzenka 22:03, 27 sty 2013

Sylwia a jak Twój M wytrzymuje te rewolucje? Przecieź Wasz dom jest nowy a Ty już barierki na balkonie wymieniasz