Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Neska 22:10, 27 sty 2013

A u mnie zostanie ekologiczny trawnik na którym rośnie wszystko. Jeszcze dużo prac remontowych przed nami, a tego nie wytrzyma żadna porządna trawa.
Syla 22:18, 27 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Sylwia a jak Twój M wytrzymuje te rewolucje? Przecieź Wasz dom jest nowy a Ty już barierki na balkonie wymieniasz

Marzenko ..... nawet nie pytaj ...... najważniejsze , że mnie nie chce wymienić ..... jeszcze
Mala_Mi 22:25, 27 sty 2013

Cierpliwego masz eMa.. mój by już mnie wymienił
Syla 22:27, 27 sty 2013

asc napisał(a)
Cierpliwego masz eMa.. mój by już mnie wymienił

A może to był jego pomysł ...... mam Was
Magda70 22:29, 27 sty 2013

Może i jego...ale pewnie Ty go pokierowałaś
gusiarz 08:06, 28 sty 2013

Sylwiuś - wspaniałe wykorzystaliście ferie. Super z Was narciarze . Najważniejsze, że pogoda dopisała i miło spędziliście czas. Pozdrawiam serdecznie
Mala_Mi 09:00, 28 sty 2013

acha i dobrze, że Cię w tej Krynicy nie uwięziło na kolejce... trąbili u nas w radiu i od razu pomyślałam o Tobie ....
Gabrysia_ 10:30, 28 sty 2013

Sylwia..ja też w domu ciągle coś zmieniam, to już chyba taka nasza kobieca natura
A w Twoich progach to ja jestem co chwilę,nawet już kilka razy pisałam u ciebie
Twój ogród był jednym z pierwszych,który mnie zainspirował...
kaisog1 11:07, 28 sty 2013

Mój by mnie przez okno wyrzucił jakbym mu takie rewolucje przeprowadziła Cierpliwy ten twój Żon

A zdjęcia z wyjazdu super! Jak mój Kubal przestanie tak chorowac w zimę to pojedziemy w góry i będziemy sie uczyc na nartach jeździć
Buziaki!
Wieloszka 11:58, 28 sty 2013

Syla napisał(a)

Co do ogrodu już zdecydowałam ostatecznie jak ma wyglądać co najwyżej z małymi nasadzeniami będę sobie kombinować ....
Została mi w sumie jedna duża rabata do wykończenia (po prawej stronie), jak ogrody skończą się budować i zwyciężył pomysł z brzozami podsadzonymi kulami bukszpanowymi , funkiami , choiną kanadyjską oraz niskimi trawkami a w nich będzie się chować lustro w czerwonej intensywnej ramie
Kolejny czerwony punkt pojawi się na wprost ogrodu zimowego .... będzie to (zamiast wodospadu) ściana wodna po obrzeżach intensywna rama czerwona a po środku granit po którym będzie sobie spływać woda ....
Następny czerwony punkcik będzie tam gdzie obecnie husia się Martek będą stały tam dwa czerwone plastikowe fotele z oparciami w kształcie płatków ......

Na razie martwi mnie fakt , że trawa jest mocno zjechana i taka chwilę pozostanie do póki sprzęt ciężki przestanie wjeżdżać mi do ogrodu ..... A będzie jeszcze trochę wożenia ......

Mmmmm......... Brzmi fantastycznie!!! Mam nadzieję, ze uda Ci się to wszystko szybko zrealizować, a my będziemy mieć się czym zachwycać!!! Dużo jeszcze przed Tobą, ale z Ciebie silna babeczka - dasz radę! Najważniejszy etap - planowanie ogrodu masz za sobą, więc teraz z górki