Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Ewa4 20:12, 03 lut 2014

Syla zaglądam do Ciebie od dawna i jestem zachwycona Twoim ogrodem a dziś tak jakoś od przypadku cofnełam się do pierwszych stron i doczytałam ,że to szefowa się udzieliła w Twoim pięknym ogrodzie więc już wszystko rozumiem ale będę podczytywać jak realizowałaś plan jak powstawało to cudo.Zawsze zaglądałam do drugiej części i jestem na bierząco ale zaciekawiła mnie pierwsza część i chociaż co któraś stronka ale muszę przeczytać .Pozdrawiam serdecznie.
Madzenka 20:26, 03 lut 2014

Syla napisał(a)

Masz taką energiczną formę , że rozumiem iż to delikatne ewolucje dla Ciebie (mocno zazdraszczam determinacji) dla mnie to wysiłek a cała reszta to wyzwanie ..... Nie mogę się jednak przemóc do regularnych ćwiczeń fizycznych ... Zarzucam sobie lenistwo i nic z tym nie robię ..... Może po feriach mocno się kopnę i tak jak napisałaś jak zacznę to może jakoś cała reszta pójdzie pozdrawiam

A ja i sie wcale nie dziwię, od wakacji walczysz z planami i pracami budowlanymi. Też by mi się nic nie chcialo. Dlatego nie mam ochoty na rewolucje, wyłącznie dzialania sprawiające przyjemniść . Coś mi się wydaje, ze przemalowanie elwacji zostawie sobie na 2015 rok
olaw 22:17, 03 lut 2014

Sylwuś dzięki za błyskawiczną reakcję i podpowiedzi, teraz już mam z czego wybierać
Pszczelarnia 00:54, 04 lut 2014

Sylo, jak warzywnik to z rozmachem :

Syla 14:08, 04 lut 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Sylo, jak warzywnik to z rozmachem :

hehehehe ..... na taki rozmach to będę musiała sąsiada z altaną pozbawić włości ale namiastka u mnie znajdzie miejsce .... już jest przygotowane miejsce , ziemia wymieszana z kompostem , obornik nie dojechał
Syla 14:13, 04 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

A ja i sie wcale nie dziwię, od wakacji walczysz z planami i pracami budowlanymi. Też by mi się nic nie chcialo. Dlatego nie mam ochoty na rewolucje, wyłącznie dzialania sprawiające przyjemniść . Coś mi się wydaje, ze przemalowanie elwacji zostawie sobie na 2015 rok

ja się zabieram za elewację w tym jeszcze roku .... właśnie szukam wykonawcy drzwi wejściowych ze świetlikiem , takiego potrzebuję a dlaczego ? pokażę jak wykonam będzie się jeszcze na froncie domu przewijał motyw kamiennej elewacji takiej jak na altanie ..... położony w liniach prostych na części frontu domu, nie na całości ....Najbardziej się obawiam przekładania kostki , ale to konieczność . Więc czekam z utęsknieniem na wiosnę . Teraz się regeneruję psychicznie bo do wykonawców cierpliwość to rzecz konieczna !
Syla 14:15, 04 lut 2014

Ewa4 napisał(a)
Syla zaglądam do Ciebie od dawna i jestem zachwycona Twoim ogrodem a dziś tak jakoś od przypadku cofnełam się do pierwszych stron i doczytałam ,że to szefowa się udzieliła w Twoim pięknym ogrodzie więc już wszystko rozumiem ale będę podczytywać jak realizowałaś plan jak powstawało to cudo.Zawsze zaglądałam do drugiej części i jestem na bierząco ale zaciekawiła mnie pierwsza część i chociaż co któraś stronka ale muszę przeczytać .Pozdrawiam serdecznie.

Witaj Ewuś .... pooglądaj sobie obrazki .... szkoda oczu pozdrawiam i zapraszam ciągle
Sebek 14:46, 04 lut 2014

Syla napisał(a)

ja się zabieram za elewację w tym jeszcze roku .... właśnie szukam wykonawcy drzwi wejściowych ze świetlikiem , takiego potrzebuję a dlaczego ? pokażę jak wykonam będzie się jeszcze na froncie domu przewijał motyw kamiennej elewacji takiej jak na altanie ..... położony w liniach prostych na części frontu domu, nie na całości ....Najbardziej się obawiam przekładania kostki , ale to konieczność . Więc
czekam z utęsknieniem na wiosnę . Teraz się regeneruję psychicznie bo do wykonawców cierpliwość to rzecz konieczna !

Plany bardzo ambitne Pogoda na razie jest super, wiec pewnie niedlugo zaczniecie
popcorn 14:47, 04 lut 2014

Syla, nie mogę się doczekać Twojego warzywnika. Na pewno będzie cudny i wypasiony, jak reszta

pozdrawiam!
Syla 14:56, 04 lut 2014

Sebek napisał(a)

Plany bardzo ambitne Pogoda na razie jest super, wiec pewnie niedlugo zaczniecie

zobaczymy Sebek .... ja się nie śpieszę