No właśnie tylko że ja tam mam już trzmielinę ...troszkę dalej.....taką co się po drzewach pnie i nie chcialam już kolejnej roślinki innej wprowadzać w tą grządkę....pozatym trzmielina biało zielona rozjaśni mi się wydaje...i nawiąże do kory brzóz ...jak myślisz....??
Piekne dzieki za odpowiedź.....fajnie wyglada ta trzmielina zapisuję sobie i chyba na wiosnę też posadzę taki żywopłocik ...przed wejściem pod brzozami...
Mogę zasugerować pod brzozami żywopłot bukszpanowy a trzmielinkę pod świerki lub sosenki .... ale każdy ma inne upodobania no i dobrze
No właśnie tylko że ja tam mam już trzmielinę ...troszkę dalej.....taką co się po drzewach pnie i nie chcialam już kolejnej roślinki innej wprowadzać w tą grządkę....pozatym trzmielina biało zielona rozjaśni mi się wydaje...i nawiąże do kory brzóz ...jak myślisz....??
Tak .... trzmielina białozielona super np. Silver Queen ..... pytałaś o tę którą ja mam a ona już zielonożółta jest ..... Dlatego sugerowałam nieśmiało
Sywio jeszcze raz dziękuję za info u mnie trzmielina ma stanowić niski żywopłocik, takie podkreślenie rabaty, nie zależy mi na wysokości.
Twój żywopłocik jest naprawdę świetny, zresztą widać ile osób nim "zaraziłaś"; ale u Ciebie cały ogród jak z katalogu
zajrzyj do mnie, tu się można wykazać
Sywio jeszcze raz dziękuję za info u mnie trzmielina ma stanowić niski żywopłocik, takie podkreślenie rabaty, nie zależy mi na wysokości.
Twój żywopłocik jest naprawdę świetny, zresztą widać ile osób nim "zaraziłaś"; ale u Ciebie cały ogród jak z katalogu
zajrzyj do mnie, tu się można wykazać
pozdrawiam serdecznie
Oj kochana .... mocno przesadzone komplementy .... zapewniam !!!! (bez kokieterii) to tylko zdjęcia to co brzydkie nadal jest i w dodatku jest tego dużo ..... Ale jak tylko roboty budowlane się skończą biorę się za upiększanie Idę do Cię i oglądnę od początku a co mam dzisiaj trochę luzu
jeju ale sie cieszę huuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa
a komplemnty bynajmniej nie są przesadzone, powinnaś się przyzwyczaić, przy takich cudeńkach
jeju ale sie cieszę huuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa
a komplemnty bynajmniej nie są przesadzone, powinnaś się przyzwyczaić, przy takich cudeńkach
Bo wiesz .... bo gdyby nie Danusia to nadal byłabym na początku dziękuję
U nie trzmieliny się nie trzymają, bo co roku mimo oprysków mają opuchlaki, poza tym ziemia u mnie ciężka gliniasta to przemarzają jak nie dam lepszej do dołka