Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

noemi 22:46, 27 mar 2014

Też podziwiam i mebelki, i cisy ... piękniusio
AgnieszkaW 22:52, 27 mar 2014

Super to wszystko wygląda
alinak 23:19, 27 mar 2014

Syla ty jak torpeda ..dopiero zaglądałam jak planowałaś meble a już zaglądam a one 5 stron temu kupione ...no masakra z tobą . ale super są ...takie wypasione . a na koniec tej harówy wiosennej to zrób sobie zdjęcie jak leżysz na tych mebelkach ...chciała bym to w końcu w którymś wątku zobaczyć jak ktoś z nas wreszcie leży a nie zapiepardziela z łopatą ...zrób nam wstyd i bądź pierwsza ....buziak ..
wczoraj skończyła w ogrodzie o 19 15 a dzisiaj o 19.30 ...fioła do głowy dostane w tym ogródku
Tusiala 11:03, 28 mar 2014

Sylwia a ile cisów sadzisz na metr? 3 czy 4?
Syla 11:09, 28 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Sylwia a ile cisów sadzisz na metr? 3 czy 4?

Sadziłam co 30cm ....bryła korzeniowa pozwoliła na taką odległość .... Wszystko zależy od wielkości rośliny i bryły korzeniowej ..... Wydaje mi się , że te 30cm to najmniejsza odległość na jaką sobie można pozwolić przy sadzeniu cisa ....
Syla 11:11, 28 mar 2014

alinak napisał(a)
Syla ty jak torpeda ..dopiero zaglądałam jak planowałaś meble a już zaglądam a one 5 stron temu kupione ...no masakra z tobą . ale super są ...takie wypasione . a na koniec tej harówy wiosennej to zrób sobie zdjęcie jak leżysz na tych mebelkach ...chciała bym to w końcu w którymś wątku zobaczyć jak ktoś z nas wreszcie leży a nie zapiepardziela z łopatą ...zrób nam wstyd i bądź pierwsza ....buziak ..
wczoraj skończyła w ogrodzie o 19 15 a dzisiaj o 19.30 ...fioła do głowy dostane w tym ogródku

Pogoda nie sprzyja leżeniu Alinka

AgnieszkaW napisał(a)
Super to wszystko wygląda

Dzięki Aga

noemi napisał(a)
Też podziwiam i mebelki, i cisy ... piękniusio

A ja podziwiam Twoje grabusie
Syla 11:15, 28 mar 2014

Enya73 napisał(a)
Świetnie dobrane meble na taras. Kolor bardzo fajny i poduchy też idealnie dopasowane. Już zajmuję miejsce na kanapie Przyjemnie patrzeć jak Twój ogród się zmienia w takim kierunku. Zgadzam się z kimś, kto wcześniej stwierdził, że chcemy zobaczyć Twój ogród w Maji, bo jest dla wielu z nas wzorem do naśladowania w takim pozytywnym znaczeniu.
Pozdrawiam

Oj były dylematy meblowe .... w końcu decyzja zapadła i są .... i fajnie .... brakowało mi kanapy do wylegiwania się na zewnątrz .... zapomniałam , że mam jeszcze hamak do powieszenia tylko kto mi to powiesi .....

Maja w ogrodzie to dla mnie program jedynie do oglądania Dzięki Anita
Syla 11:16, 28 mar 2014

Urszulla napisał(a)
Nowości Twoje zachwycają i mnie,
wspaniała wiosna się u Ciebie szykuje

Nie mogę się doczekać lata .... bo wiem , że ciężkie prace będę już miała za sobą

Zaskoczyły mnie tulipanki ..... nie sadziłam a będę coś nie coś mieć