Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Konstancja30 19:08, 30 mar 2014

Syla chyba jak wszyscy zastygłam w zachwycie pomiędzy kanapiszczem a cisami ... donice ze stokrotkami to hit tej wiosny ... ja tez się nie oparłam ... ale te Twoje donice ... no som wow ... nawet spękane ...

Syla obiecaj, że skorzystasz z tego magicznego tarasiku ... zwizualizowałaś mi wyobrażenie o tarasie idealnym buziak
Paulaa 20:38, 30 mar 2014

Syla działałaś coś dziś?
atena35 22:07, 30 mar 2014

Kulkowała i stożkowała ale pleców bidna nie czuje
Paulaa 22:10, 30 mar 2014

Doczytałam właśnie u Madżenki

atena35 napisał(a)
Syla 22:11, 30 mar 2014

Konstancja30 napisał(a)
Syla chyba jak wszyscy zastygłam w zachwycie pomiędzy kanapiszczem a cisami ... donice ze stokrotkami to hit tej wiosny ... ja tez się nie oparłam ... ale te Twoje donice ... no som wow ... nawet spękane ...

Syla obiecaj, że skorzystasz z tego magicznego tarasiku ... zwizualizowałaś mi wyobrażenie o tarasie idealnym buziak

postaram się Iza , no bardzo się postaram .... dzisiaj sobie na niego patrzyłam i cieszę się okrutnie , że skusiłam się na donice pomimo pęknięć i na komplecik na który w większości czasu popatrzę niż poleżę ale warto było popełnić te zakupy dziękuję za miłe słowa
Syla 22:13, 30 mar 2014

atena35 napisał(a)

nie czuję ale kulkowanie i stożkowanie zakończone ..... Skubnę jeszcze trochę żywopłotu bukszpanowego i przeniosę w inne miejsce Przy huśtawce mam podwójny żywopłot w okręgu i po fali .... za gruby , nie bardzo mi się widzi ale za to ładnie podrósł i część znajdzie inne miejsce choć raz kasy nie wydam

Paulaa 22:16, 30 mar 2014

Ogrom pracy dziś zrobiłaś

Syla napisał(a)

nie czuję ale kulkowanie i stożkowanie zakończone ..... Skubnę jeszcze trochę żywopłotu bukszpanowego i przeniosę w inne miejsce Przy huśtawce mam podwójny żywopłot w okręgu i po fali .... za gruby , nie bardzo mi się widzi ale za to ładnie podrósł i część znajdzie inne miejsce choć raz kasy nie wydam

atena35 22:17, 30 mar 2014

Syla napisał(a)

Ty byś nie mogła posiedzieć na tych kanapach i poduchach wreszcie ????
Syla 22:26, 30 mar 2014

Aneta

Jesteś Ogród nigdy nie będzie dopieszczony tak jak bym chciała , nie ma takiej opcji .... więc zawsze będzie praca !

Iwona - dzięki

Netka - budowa ogrodów i altany kosztowała dużo zaangażowania , dlatego na razie robię przerwę w remontach wymiękłam jednym słowem

Paula - odpisałam i czekam

Bartek - dzięki

Olga

Ciski małe ale urosną , już ja się o to postaram zapraszam częściej .... będą wykopki bo szykuje się nawodnienie z oświetleniem jak to przetrwam to już będzie z górki czyli trawka i wakacje

Neska - stary czy nowy , przeczytałam

Lenka

pierwszy poduchy dopadł Kuba i na razie czekam aż znudzi mu się zabawa nimi leżakowanie odroczone
Syla 22:28, 30 mar 2014

atena35 napisał(a)

Ty byś nie mogła posiedzieć na tych kanapach i poduchach wreszcie ????

dzisiaj byłam w pasach startowych z kubkiem kawy ale ta pogoda pogoniła mnie na roślinki , no i cóż począć .... jutro pielenie warzywnika i przesadzanie żywopłotu o ile plecy pozwolą