Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 21:04, 28 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Jedna nie popękała? Czyli mozna kupować ?

Tej jednej dużej nic nie dolega ..... a te swoje będziesz chować na zimę gdzieś ???
Syla 21:06, 28 mar 2014

igula napisał(a)
Cześć Sylka,

jak zdrówko?

U nas na Kaszubach pogoda piękna, przydałyby się kanapy na tarasie - koniecznie muszę sobie coś sprawić.
Na razie wystawię mebeli tarasowe i koniecznie muszę kupić jakiś poduchy na ławkę.

zamieściłam kilka zdjęć u siebie, zapraszam

Zdrówko dopisuje U nas dzisiaj zrobiło się przyjemnie .... jutro fruwam na łopacie , bo zostało trochę do przesadzenia A może i ja poduchy wyłożę ale w pierwszej kolejności umyję tarasik

Gabionik ładnie odchwaściłam teraz można sadzić i focić
Syla 21:08, 28 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Sylwia a czy między buksikami masz hakone czy inną trawkę?

to hankonechloa All Gold - w półcieniu u mnie sadzona
Syla 21:09, 28 mar 2014

Agacia napisał(a)
Sylwia, chwilowo brak mi słów... podziwiam i zachwycam się i czytam wszystko i uczę się. Super, że nam to wszystko tutaj pokazujesz. Twój ogród cały czas się rozwija i udoskonala - wzorcowy przykład powiedzenia, że ogród to miłość na całe życie

Agacia ja również dużo się uczę w Waszych ogrodach .... Każdy ma doświadczenia i chętnie je podczytuję
Syla 21:10, 28 mar 2014

Agacia napisał(a)
A jeszcze zapomniałam napisać, że dzięki za rady co do moich padniętych stokrotek - zdecydowanie odżyły po kuracji florovitem i nawet rosną

Fajnie , że dały radę Ja swoje posadziłam wreszcie do donic i rosną ku uciesze moich oczu fajne te stokroty
ewa004 21:10, 28 mar 2014

Sylwia skoro tej jednej nic nie jest, i nie było wzmianki że to nie donice a osłonki, to może po prostu felerne donice Ci się trafiły .Ja myślę że producent bez problemu uwzględni gwarancję.
Syla 21:10, 28 mar 2014

EdytaB napisał(a)
Jestem wlasnie po ostatniej stronie twoich watków - jak to mówi moja koleżanka "klękajcie narody..."
Mesz we mnie kolejnego fana Twojego ogrodu

Dziękuję Edyta nabrałam właśnie ochoty na dalsze prace jutro przesadzanie bukszpanów i plewienie
Syla 21:12, 28 mar 2014

ewa004 napisał(a)
Sylwia skoro tej jednej nic nie jest, i nie było wzmianki że to nie donice a osłonki, to może po prostu felerne donice Ci się trafiły .Ja myślę że producent bez problemu uwzględni gwarancję.

Właśnie przesłałam informację do pana ..... jestem pierwszą osobą reklamującą ..... będzie dobrze , mam taką nadzieję
Syla 21:13, 28 mar 2014

Mira napisał(a)
Jest co oglądać,sporo pracy wykonałaś przez trzy lata i doczytałam na początku pierwszego wątku,że nie rozróżniałaś roślin co jest co a teraz możesz wręcz projektować ogrody,sporą masz wiedzę.I mnóstwo inspiracji u Ciebie.

Od 4 lat bawię się katalogami , jeżdżę po szkółkach .... czytam , eksperymentuję ... super zabawa Początki były trudnie .... Prace w swoim ogrodzie rozpoczynałam od posiania trawnika
ewa004 21:14, 28 mar 2014

Musi być dobrze