Syla, dawno do Ciebie nie zaglądałam, ale to co dziś obejrzałam zwaliło mnie z nóg. Potrafisz tworzyć nastrój, wszystko takie stylowe i konsekwentnie dopasowane. Jesteś mistrzynią aranżowania przestrzeni.
nie dlatego , że nie jestem przekonana ..... nie ..... zbieram sobie informacje na temat zastosowania i u Marzenki również czytałam i szukam osoby która mnie z tego wyręczy u mnie w ogrodzie
jednak w pierwszej kolejności wertykulacja , nawożenie , odchwaszczenie, dosiewka trawnika bo go mocno zaniedbałam ... teraz musi się na nowo odrodzić a ja wraz z nim .....
wiem, wiem .... pisałam kiedyś , że z rolki .... ale po co .... ten się da naprawić koty sąsiadów skutecznie odstraszają krety i nornice, więc kopców brak a i dziur nie widać ....hmmm muszę im jakoś podziękować bo ich nie karmię a robotę swoją wykonują solennie
Też sie długo zastanawiałm czego użyć. Dursban w tamtym roku jakos nie pomógł...
No to będziesz mogła efekty pooglądać u mnie - czekam na Nemasys.
Zdaje sie ze Tess już podlała swoje żurawki
Ten wykrzyknik do mnie Martuś nie pasuje ....może kiedyś dążyłam do tego aby być idealną ale to niemożliwe ......
Wytyczaj Martuś i jeśli to możliwe połóż agrowłókninę tam gdzie nasadzeń nie przewidujesz na chwilę obecną .... Z niej wyrywanie chwastów to sama przyjemność a i te małe wyginą i potem będzie tylko spokój.....
Ja natomiast wyplewiłam gabion .... uffff... wreszcie .....i wiesz jak mnie to cieszy nawet jak roślin w niej nie ma i konceptu również a na dowód załączam foteczkę
Zastanawiam się teraz głośno , bo jeśli ja to zrobię to może kilka żurawek uratuję , bo niby one w glebie intensywnie pracują , ale jeśli inni nie to i tak będę miała wygryzione różaneczniki, trzmielinę i runiankę przez obiekty latające ....
no to good decyzja a ja jeszcze zapomniałam napisać , że jednak warzywnik będzie , skrzyneczki będą się robić w przyszłym tygodniu i drzewka owocowe również takie ukrzyżowane będą i może jeszcze w stożki poprowadzę
tylko szukam w necie odmian gruszy, jabłka , śliwki i może morelki ????
dziewczyny , trącajcie mnie od czasu do czasu bo mi pamięć ostatnio szwankuje .... i choć nie pamiętam Jagoda , że coś doradziłam to i tak proszę bardzo bo cała przyjemność po mojej stronie