Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 23:16, 01 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)
Syla czad, po prostu czad!!!
Zachywca Twój ogród, widać że go uwielbiasz i jesteś gotowa ubic nawet najmniejszego chwasta. Inspirujesz nas do dalszych zmian. twoj ogrod staje się tak piekny, że aż niedościgniony wzór dla nas.

Mimo że uwielbiam Robaczka, to nie powieram pomysłu na aspirynę owszem jest piekna jak budyń ale w to miejsce coś bardziej eleganckiego potrzeba. Choiaż moja apiryna tak obficie kwitnie , ze nie moge wyjśc z podziwu

Madżenko .... spłonęłam ....
Mam kopa na kolejne prace

Aspirin piękna.... do 0,8m rośnie ... jak ją właściwie przytnę w odpowiednim momencie to może nie zasłoni rozplenicy i mogła by powędrować na rabatę przy tulipanowcu ... A pod altaną coś wyższego ....
Robaczek ma tyle gatunków , że głowa mała aby się na coś konkretnego zdecydować ... Liczę na Was dziewczyny

Znalazłam jeszcze jedno miejsce na róże .... Pożyjemy , zobaczymy
an_tre 23:16, 01 lip 2014

Syla napisał(a)

No to obawiam się najgorszego bo ja tam ciachałam
obserwuj, nic już nie mozesz poradzić...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Syla 23:18, 01 lip 2014

Magda_ napisał(a)

co to za zieleniutka trawka za lawendą
w końcu doczekaliśmy się foteczek, ja chyba codziennie zaglądałam licząc na sesję foto

Madziu to rozplenica nn...pióropusze ma bordowe ...
Syla 23:19, 01 lip 2014

Robaczek napisał(a)
Sylla, myślę jeszcze o Artemisach...tyle, ze u Ciebie przy takich dużych nasadzeniach grupowych musi być plama koloru, a taką zapewnią Aspiryny. Jak będziesz na coś zdecydowana to daj cynk, sama Ci wybiorę najbardziej wypasione sadzonki

Tak jest Robaczku !!!!!
Syla 23:23, 01 lip 2014

AlKa napisał(a)

To jeszcze tylko telewizor i lodówka
a tak poważnie to super lampa i ogród jak spod igły, dobrze że pokazujesz mszyce,bo wydawało by się nie realne,tak pięknie jest

Pryskałam już .... ale przędziorek i mszyce nie dają za wygraną ... niestety ....

Pozostało ładnie poukładać drewno i udać się do kowala po grilla ale czasu na to na razie brak

Syla 23:23, 01 lip 2014

ana_art napisał(a)

oooooo widzę, że kogoś miluchno skopiowałaś trututu fajnie to Martula wymyśliła

Syla 23:26, 01 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)

Zanim doczytam i obejrzę resztę muszę zacytować to zdjecie. po prostu CUDO!!!!
Syla czy zawsze tak ostro ciachasz cisy? Bo ja jeszcze nie umię i się bojam ?

Przy tej ilości ciachania to nawet się nie zastanawiam czy się bojam lecę jak popadnie na ostro ale pod kontrolą z daleka , także się troszkę nabiegam ....
Syla 23:29, 01 lip 2014

Gosia_S napisał(a)

Witaj, jestem wprost zachwycona Twoim kącikiem, bajeczne miejsce, bajeczne widoki, WOW!!!
Pozdrawiam
Gosia_S

Witaj Gosiu jak Anabelki kwitną to ten kącik zyskuje pozdrawiam i dziękuję
Syla 23:32, 01 lip 2014

BarbaraM napisał(a)
Sylwia,śliczny żywopłocik bukszpanowy z funkiami.

Moja mama wczoraj pytała ...dlaczego liście tych tulipanów wciąż tak ładnie wyglądają
Ozz 23:44, 01 lip 2014

Dlaczego Sylwio określasz bałaganem to co ja uznałabym za idealny porządek?

Piękne perspektywy... muszę Ci powiedzieć, że też ,,przez Ciebie" zdecydowałam się na trochę większą ilość iglastych na moich 24metrach i dosadzenie trzeciej wiśni, żeby się zasłonić

Wiesz, jest takie powiedzonko ,,The Women's work is never done", ja bym to zmieniła na ,,Praca ogrodnika nigdy się nie kończy"

Bardzo mi się podobają wszystkie widoczki, ale cisy w obwódkach z wystającymi hostami to normalnie mistrzostwo na poziomie Chelsea Ta hosta to ,,modlące dłonie"? Bo tak wygląda. Rewelka.