Syla
21:16, 08 lip 2014

Małgosia
Front już zrobiony .... dzisiaj uskuteczniałam mycie kostki bo coś nie coś się przybrudziła ... wstawię fotki
Ewa
robię co mogę aby widok był zadawalający
Margi
Nie mogę napisać , że ogarniam ! .... ustalam sobie plan działań i głównie to priorytety bo nie dam rady na raz pielęgnować odchwaszczać przygotowywać linie nowych rabat i jeszcze warzywnik ... który wymaga ciągłej ingerencji .... nowe nasadzenia zostawiłam sobie na deser czyli na jesień o ile starczy mi sił i zdążę z tym co niezbędne
Bogda
Będzie tak samo tylko większe
i planuję malowanie elewacji z wymianą barierek na balkonach z drewna na szkło ...zobaczymy czy damy radę bo to będzie już postawienie przysłowiowej kropeczki
reszta to już tylko zabawa
Bozaj
Witaj i dziękuję za odwiedziny
Makkasia
E tam zaraz doła
Znajdę miejsce na róże i to nie jedno ale z nimi muszę jeszcze poczekać bo przede wszystkim muszę im przygotować odpowiednie podłoże i dopiero sadzenie 
Front już zrobiony .... dzisiaj uskuteczniałam mycie kostki bo coś nie coś się przybrudziła ... wstawię fotki

Ewa
robię co mogę aby widok był zadawalający

Margi
Nie mogę napisać , że ogarniam ! .... ustalam sobie plan działań i głównie to priorytety bo nie dam rady na raz pielęgnować odchwaszczać przygotowywać linie nowych rabat i jeszcze warzywnik ... który wymaga ciągłej ingerencji .... nowe nasadzenia zostawiłam sobie na deser czyli na jesień o ile starczy mi sił i zdążę z tym co niezbędne

Bogda
Będzie tak samo tylko większe

Bozaj
Witaj i dziękuję za odwiedziny
Makkasia
E tam zaraz doła